Investeren in mensen, ondanks een krap budget | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Investeren in mensen, ondanks een krap budget

U heeft een krap budget, maar u wilt wel investeren in uw mensen en uw organisatie. Want niets doen is geen optie. Wij bieden u daarom een gedegen aanpak aan, waarmee u in maximaal een jaar tijd een aantal stappen zet in de richting van een vernieuwde organisatie.

Wij kunnen u tegen een scherpe prijs een ontwikkeltraject bieden voor alle managementlagen: van teamleiders tot bestuurders en directeur(s). Met zo’n tachtig procent van deze aanpak hebben we al ruime ervaring opgedaan; de overige twintig procent vullen we afhankelijk van uw wensen in. Dat betekent dat er voor ons minder ontwerptijd in het programma gaat zitten en voor u dus minder kosten.

Het doel is om uw managers een stevige basis te geven. We zorgen er voor dat ze niet omvallen onder de huidige druk om meer te doen met minder mensen. Want u weet ook dat uitval van managers nog kostbaarder is. Onze aanpak is helder: we beleggen een aantal bijeenkomsten waarin al uw managers gezamenlijk leren omgaan met spanningen en stress. Ze leren op een goede manier afscheid te nemen van medewerkers, maar ook hoe ze er voor kunnen zorgen dat de achterblijvers de aandacht krijgen die ze verdienen.

Het resultaat is een organisatie waar uw managers stabiel leidinggeven. Ze blijven óók in mindere tijden overeind en hebben voldoende veerkracht om de toekomst gezond tegemoet kunnen treden.

Britta Gielen

Senior Partner

Neem contact op