Uw toezichthoudende rol optimaal vervullen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Uw toezichthoudende rol optimaal vervullen

U twijfelt of u uw taak als toezichthouder wel optimaal weet in te vullen. Of u merkt dat de zaken op een bepaalde afdeling binnen de organisatie niet goed lopen. Dan schakelt u ons in. Wij weten hoe het werkt en waar u mee worstelt.

Onze adviseurs kennen uw wereld. Of u nu werkzaam bent in de zorg, voor een woningcorporatie, in het onderwijs, of in een PPS-verband. Wij hebben de ervaring, kennis en reputatie die u zoekt, maar ook de onafhankelijke blik. En mocht u onverhoopt de beloofde klik níet vinden bij één van onze eigen adviseurs, dan gaan wij op zoek naar een adviseur die niet bij ons in dienst is, maar wél de noodzakelijke competenties heeft om uw vraagstuk op te lossen. Zo zijn we dan ook wel weer.

We doen alles wat nodig is om u uw rol beter te laten vervullen.

Onze adviseurs brengen mensen en partijen bij elkaar, organiseren conferenties, weten welk denkmodel juist bij uw probleem past.

Uiteindelijk kunt u na onze inbreng echt verder met uw organisatie. Er zijn problemen opgelost, of er is een bestuur ingericht, of we hebben een bestuurder voor u gevonden. Kortom, de performance is een heel stuk verbeterd.

Expertises

Bestuursadvies

Joost Voerman

Directeur

Neem contact op