Huisvestingsadvies | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Huisvestingsadvies

Werkt u nog prettig en efficiënt? Als de huisvesting niet meer past bij de beoogde toekomst van uw organisatie, kan dat tegenvallen. Dan is het tijd om de huisvestingsadviseurs van Twynstra Gudde in te schakelen. Van visie tot werkplek: stap voor stap en in volledige samenspraak komen we tot een werkomgeving die uw doelstellingen maximaal ondersteunt.

Ambitie- of visiedocument voor uw huisvesting

U hebt een visie op de huisvesting van uw bedrijf of organisatie en u wilt huisvesting die voldoet aan de wensen en eisen van vandaag en morgen. Welke trends tekenen zich af? Wat betekent een koerswijziging van uw organisatie voor de huisvesting? 

Lees verder

Businesscase, locatieonderzoek en haalbaarheidsstudie

Loopt uw huurcontract af of staat u voor een (grote) investering in huisvesting? Dan is er misschien aanleiding om verder te kijken en een aantal alternatieven te vergelijken. Misschien kunt u door verbouwing en herinrichting uw huisvesting weer up-to-date maken, maar soms is verhuizen ook een optie. Stay of go?

Lees verder

Effectief werkplekconcept

Past de werkomgeving nog bij uw manier van werken en samenwerken? Mensen komen naar kantoor om te overleggen, samen te werken en elkaar te inspireren. Maar in een verouderd cellenkantoor is daarvoor vaak te weinig ruimte. Wat kunt u doen om de werkomgeving te verbeteren? Hoe pakt u dat aan?

Lees verder

Gebouwconcept

Als een gebouw technisch of functioneel niet meer voldoet aan uw wensen, is er aanleiding om te onderzoeken welke nieuwe mogelijkheden er zijn. Vaak is het aflopen van een huurcontract een trigger. Maar ook hogere eisen op het gebied van duurzaamheid. U wilt een idee hebben voor een gebouw waar u de komende tien tot vijftien jaar met plezier kunt werken. 

Lees verder

Mensen

Sjoerd Memelink

Partner

Rogier van Es

Adviseur

Bas Drijfhout

Adviseur

Thysia Kleijwegt

Adviseur

Cases

Haalbaarheidsstudie toekomstige huisvesting middelgrote gemeente

Voor een middelgrote gemeente in de provincie Gelderland heeft Twynstra Gudde een businesscase/haalbaarheidsstudie opgesteld voor de toekomstige huisvesting. De uitdaging van de gemeente was dat het huurcontract afliep. Zij wilden de (financiële) haalbaarheid toetsen van een drietal varianten voor huisvesting; een ‘stay’ variant voor duurzame renovatie, een nieuwbouwvariant en een variant zonder gemeentehuis.

Lees de case

Wizard

Sjoerd Memelink

Partner

Neem contact op

Vind de expert in uw markt