Het Nieuwe Werken | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Het Nieuwe Werken

Veel organisaties willen een andere manier van werken invoeren, passend bij de eisen van deze tijd. Maar bij elke organisatie hoort een eigen oplossing. Wij helpen u bij het zoeken naar wat Het Nieuwe Werken voor u kan betekenen. Dat kan een veranderkundige aanpak zijn, een aanpassing in de huisvesting, een training van managers en medewerkers of een ICT oplossing. In veel gevallen een combinatie van deze onderwerpen.

U zoekt een flexibele werkomgeving

Organisaties en kantoorhoudende bedrijven veranderen steeds sneller. Vaak is er sprake van toenemende mobiliteit van medewerkers, tijdelijke samenwerkingsverbanden en allerlei ad-hocgroepen. Het antwoord is een flexibele werkomgeving die met uw organisatie meebeweegt.

Lees verder

Kosten besparen met Het Nieuwe Werken

Veel kantoororganisaties zien Het Nieuwe Werken (HNW) als handvat om kosten te besparen: minder vierkante meters en een betere bezetting van werkplekken. Maar wilt u HNW met succes invoeren, dan is het belangrijk om naar het totaalplaatje te kijken.

Lees verder

Een volgende stap in Het Nieuwe Werken

Veel organisatie en bedrijven hebben het Nieuwe Werken (HNW) op een eigen manier ingevuld. Als verwachtingen op het gebied van flexibel, klantgericht en talentgericht werken echter nog niet zijn waargemaakt, is het misschien tijd voor the next step.

Lees verder

Mensen

Erik Jan Rouwenhorst

Project Executive

Sjoerd Memelink

Partner

Cases

Het Nieuwe Werken bij Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak

In 2015 is bij het Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak Het Nieuwe Werken (HNW) ingevoerd: een nieuwe, inspirerende werkomgeving, gekoppeld aan een nieuwe manier van samenwerken. Twynstra Gudde heeft de koppeling tussen bricks, bytes en behaviour gelegd.

Lees de case

Wizard

Erik Jan Rouwenhorst

Project Executive

Neem contact op

Vind de expert in uw markt