Coaching | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Coaching

Bestuurders, managers en teamleiders moeten aan hoge verwachtingen voldoen. Hoger dan ooit. Daarom wilt u zich als leidinggevende ontwikkelen en continu verbeteren. Dat vraagt bij uitstek om reflectie op gedrag en emoties. Twynstra Gudde heeft een netwerk van ervaren coaches, die u als sparring partner kunnen helpen met de lastige opgaven waar u voor staat. Zij weten wat het is om leiding te geven aan een organisatie of een complexe veranderopgave, houden spiegels voor en denken inhoudelijk met u mee. 

Coaching van bestuurders

U werkt met uw organisatie in een voortdurend veranderende context. U herkent de kansen en onzekerheden die daaruit voortkomen. Uw visie is helder, maar het is soms lastig om uw organisatie mee te krijgen. Een buitenstaander met wie u in vertrouwen en op niveau kunt sparren, kan u helpen.

Lees verder

Coaching van managers en professionals

Als manager of professional in een organisatie staat u voor de taak om nieuw beleid ‘werkend’ te krijgen: een nieuwe samenwerking, een nieuw programma , een nieuwe werkwijze,… Vanuit uw oude rol lukt het vaak niet om vernieuwing tot stand te brengen. Het vergt meer dan wat u gewend bent. Wat moet u doen? Wat moet u laten?

Lees verder

Coaching van teams

Organisaties danken hun effectiviteit aan de kwaliteit van teams. Hoe dragen individuele medewerkers bij aan het teamsucces? Hoe werken de teams onderling samen? Coaches van Twynstra Gudde kunnen helpen de vaardigheden van teams te vergroten door te reflecteren op individueel gedrag en teamgedrag.

Lees verder

Mensen

Peter van der Lugt

Partner

Jeroen den Uyl

Partner

Wizard

Dorine Wesel

Senior adviseur

Neem contact op

Vind de expert in uw markt