Coaching | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Coaching

Bestuurders, managers en teamleiders moeten aan hoge verwachtingen voldoen. Hoger dan ooit. Daarom wilt u zich als leidinggevende ontwikkelen en continu verbeteren. Dat vraagt bij uitstek om reflectie op gedrag en emoties. Twynstra Gudde heeft een netwerk van ervaren coaches, die u als sparring partner kunnen helpen met de lastige opgaven waar u voor staat. Zij weten wat het is om leiding te geven aan een organisatie of een complexe veranderopgave, houden spiegels voor en denken inhoudelijk met u mee. 

Coaching van bestuurders

U werkt met uw organisatie in een voortdurend veranderende context. U herkent de kansen en onzekerheden die daaruit voortkomen. Uw visie is helder, maar het is soms lastig om uw organisatie mee te krijgen. Een buitenstaander met wie u in vertrouwen en op niveau kunt sparren, kan u helpen.

Lees verder

Coaching van managers en professionals

Als manager of professional in een organisatie staat u voor de taak om nieuw beleid ‘werkend’ te krijgen: een nieuwe samenwerking, een nieuw programma , een nieuwe werkwijze,… Vanuit uw oude rol lukt het vaak niet om vernieuwing tot stand te brengen. Het vergt meer dan wat u gewend bent. Wat moet u doen? Wat moet u laten?

Lees verder

Coaching van teams

Organisaties danken hun effectiviteit aan de kwaliteit van teams. Hoe dragen individuele medewerkers bij aan het teamsucces? Hoe werken de teams onderling samen? Coaches van Twynstra Gudde kunnen helpen de vaardigheden van teams te vergroten door te reflecteren op individueel gedrag en teamgedrag.

Lees verder

Mensen

Roelof Benthem

Organisatieadviseur

Peter van der Lugt

Partner

Jeroen den Uyl

Partner

Actuele opleidingen

Leiderschap en vakmanschap voor stakeholdermanagers

data nog niet bekend (voorjaar 2019)

Dit programma richt zich op jouw professionele ontwikkeling als stakeholdermanager (omgevingsmanager). Wil je een echte stap in je persoonlijke leiderschap zetten, zodat je effectiever bent als stakeholdermanager in een complexe omgeving, dan is dit programma iets voor jou.

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Tweedaagse cursus 'Persoonlijk leiderschap'

Donderdag en vrijdag 28-29 maart 2019: Werk aan je persoonlijke ontwikkeling!

Werken aan persoonlijk leiderschap is niet nieuw voor je. Je bent iemand die zich daar graag mee bezig houdt en het gedrag van jezelf en anderen interessant vindt. Je kent je kwaliteiten en uitdagingen en het valt je op dat je 'in de waan van de dag' soms toch weer in die valkuil trapt ...

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Wizard

Roelof Benthem

Organisatieadviseur

Neem contact op

Vind de expert in uw markt

Referenties