Coaching | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Coaching

Bestuurders, managers en teamleiders moeten aan hoge verwachtingen voldoen. Hoger dan ooit. Daarom wilt u zich als leidinggevende ontwikkelen en continu verbeteren. Dat vraagt bij uitstek om reflectie op gedrag en emoties. Twynstra Gudde heeft een netwerk van ervaren coaches, die u als sparring partner kunnen helpen met de lastige opgaven waar u voor staat. Zij weten wat het is om leiding te geven aan een organisatie of een complexe veranderopgave, houden spiegels voor en denken inhoudelijk met u mee. 

Coaching van bestuurders

U werkt met uw organisatie in een voortdurend veranderende context. U herkent de kansen en onzekerheden die daaruit voortkomen. Uw visie is helder, maar het is soms lastig om uw organisatie mee te krijgen. Een buitenstaander met wie u in vertrouwen en op niveau kunt sparren, kan u helpen.

Lees verder

Coaching van managers en professionals

Als manager of professional in een organisatie staat u voor de taak om nieuw beleid ‘werkend’ te krijgen: een nieuwe samenwerking, een nieuw programma , een nieuwe werkwijze,… Vanuit uw oude rol lukt het vaak niet om vernieuwing tot stand te brengen. Het vergt meer dan wat u gewend bent. Wat moet u doen? Wat moet u laten?

Lees verder

Coaching van teams

Organisaties danken hun effectiviteit aan de kwaliteit van teams. Hoe dragen individuele medewerkers bij aan het teamsucces? Hoe werken de teams onderling samen? Coaches van Twynstra Gudde kunnen helpen de vaardigheden van teams te vergroten door te reflecteren op individueel gedrag en teamgedrag.

Lees verder

Mensen

Roelof Benthem

Organisatieadviseur

Peter van der Lugt

Partner

Jeroen den Uyl

Partner

Actuele opleidingen

Training gemeenten in transities voor gemeenteraadsleden

2 woensdagavonden: 10 en 24 oktober van 18.00-22.00 uur

Veel taken van de landelijke overheid worden naar gemeenten verschoven. Daardoor komen inhoudelijke dossiers, zoals energietransitie, warmtetransitie en mobiliteitstransitie op de agenda van de gemeenteraad. Ook verandert de manier waaróp veranderingen worden doorgevoerd. Vaak is er sprake van publiek private samenwerkingen. Een belangrijke randvoorwaarde daarbij is het betrekken van inwoners. Met deze training legt u een stevig kennisfundament om als raadslid een waardevolle bijdrage te leveren aan de grote transitievraagstukken waar elke gemeente voor gesteld staat. Dat vraagt van u als gemeenteraadslid om inhoudelijke basiskennis.

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Leiderschap en vakmanschap voor stakeholdermanagers

Module 1: 5-6 november, module 2: 26-27 november, module 3: 17-18 december 2018

Dit programma richt zich op jouw professionele ontwikkeling als stakeholdermanager (omgevingsmanager). Wil je een echte stap in je persoonlijke leiderschap zetten, zodat je effectiever bent als stakeholdermanager in een complexe omgeving, dan is dit programma iets voor jou.

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Wizard

Roelof Benthem

Organisatieadviseur

Neem contact op

Vind de expert in uw markt

Referenties