Evenementen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Evenementen

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Verkenningslab Disruptia: samen een disruptieproof netwerk bouwen

Jij en ik, wij weten dat de maatschappij, de technologie, de politiek en de economie kantelt. Er is een geweldige onderstroom die veranderingen gaat afdwingen bij de overheid en de semi-publieke sector. De effecten op hen zijn nog maar nauwelijks in te zien, maar de stormachtige ontwikkelingen die de ‘ontwrichters’ nu hebben in de markt zijn ook voor de overheid onontkoombaar. In het verkenningslab ‘Disruptia’ verkennen wij met jou de effecten op de overheid en semi-publieke sector. Hoe ga je om met deze disrupties? Verweer je je? Of omarm je ze? Verkenningslab Disruptia helpt op een inspirerende manier de organisatie disruptieproof te maken via een netwerk van ‘medestanders’.

Gemeenten
van 21-03-2018 tot en met 13-06-2018
Elke keer op een andere, uitdagende en disruptieve locatie

Opleiding Omgevingsadviseur - De nieuwe spin in het web onder de Omgevingswet

De Omgevingswet brengt niet alleen andere en minder regels, hij vereist ook een heel andere manier van werken. Andere competenties zijn in de toekomst nodig om succesvol te kunnen zijn.

van 19-04-2018 tot en met 02-07-2018

Vastgoed en FM: van losse eilanden naar waardevolle synergie

In 2021 verhuist het RIVM naar het Utrecht Science Park in Utrecht. Hier wordt door het consortium MEET bv in een DBFMO-constructie (PPS) een kantorenhuisvesting met laboratoria gerealiseerd (18 verdiepingen, 80 meter hoog). Het RIVM is al jaren bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe locatie, maar ook op de huidige locatie in Bilthoven worden nog continue verbeteringen en aanpassingen doorgevoerd op het gebied van hoogwaardig Vastgoed en Facilitair Management.

05-06-2018
Facto Congres - Van der Valk Veenendaal