Evenementen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Evenementen

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Masterclass Duurzaam investeren in gemeentelijk vastgoed

De afspraken van het Klimaatakkoord hebben ook gevolgen voor gemeenten. In juli 2018 heeft de sectortafel Gebouwde omgeving gesteld dat alle gemeenten voor 1 mei 2019 een Routekaart moeten opstellen over de wijze en het tempo waarop zij hun eigen vastgoed gaan verduurzamen. In de masterclass gaan wij in op deze actuele ontwikkeling.

Huisvesting en vastgoed
15-10-2018
Twynstra Gudde, Amersfoort

Ouderenzorg, de juiste koers in samenhang en verbinding

Krapte op de arbeidsmarkt, toegenomen politieke en publieke druk, roep om kwaliteit en compliance, vastgoedproblematiek, samenwerken in de regio, positie bepalen: het speelt allemaal en allemaal tegelijkertijd. Tijd om als bestuurder samenhang en verbinding te brengen en de juiste koers vast te houden.

19-10-2018
Twynstra Gudde, Stationsplein 1 in Amersfoort

Van wie is het buitengebied? – Werkdag bij Twynstra Gudde

Op 6 september jl. hebben wij een succesvolle werkdag bij Twynstra Gudde georganiseerd met het thema ‘Van wie is het buitengebied?’. De deelnemers hebben deze dag ervaren als zeer inhoudelijk, inspirerend en productief. We hebben stappen kunnen zetten in deze transitie opgave. Vanwege dit succes organiseren we op donderdag 1 november a.s. van 9.00 – 13.00 uur een volgende werkdag met hetzelfde thema.

Ruimtelijke ontwikkeling Energie Gemeenten
01-11-2018
Twynstra Gudde Amersfoort