Evenementen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Evenementen

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

PGM Open 2019

De kracht ván en grenzen aan programmamanagement als effectieve aanpak van maatschappelijke transities. Dit is het thema van het PGM Open op 7 februari 2019.

07-02-2019
De Fabrique in Utrecht

Ouderenzorg, de juiste koers in samenhang en verbinding

Krapte op de arbeidsmarkt, toegenomen politieke en publieke druk, roep om kwaliteit en compliance, vastgoedproblematiek, samenwerken in de regio, positie bepalen: het speelt allemaal en allemaal tegelijkertijd. Tijd om als bestuurder samenhang en verbinding te brengen en de juiste koers vast te houden.

08-03-2019
Twynstra Gudde, Stationsplein 1 in Amersfoort

Inspiratiebijeenkomst 'De kracht van het midden'

Middenmanagers en zelfsturende teams geven in organisaties samen vorm aan de kracht van het midden. Maar vaak weten zij niet precies wat ze doen of vinden ze het moeilijk om duidelijk te maken wat managen nou precies inhoudt. Speciaal voor (toekomstige) middenmanagers en mensen die werken in zelfsturende teams organiseren we op 3 april 2019 de inspiratiebijeenkomst ‘De kracht van het midden’. Want de kracht van het midden is cruciaal voor het succes van organisaties. Dat moet je dus laten managen door middenmanagers en zelfsturende teams.

03-04-2019
De Observant in Amersfoort