Evenementen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Evenementen

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Springstof! – Hoe wordt de energietransitie iets waar iedereen aan mee wil doen?

De energietransitie als banenmotor, vrijmarkt, datumprikker of make-over? Werk mee aan nieuw perspectief op de energietransitie in de gebouwde omgeving!

van 29-08-2018 tot en met 30-08-2018
Spring House Amsterdam, De Ruijterkade 128 (vlakbij Centraal Station)

Van wie is het buitengebied? – Werkdag bij Twynstra Gudde

Gemeentes met buitengebieden worden geconfronteerd met grote uitdagingen, waaronder een voedseltransitie en de energietransitie. Deze ontwikkelingen komen samen in de omgevingswet die in 2021 moet worden geïmplementeerd. Als gemeente is het belangrijk om samen met inwoners en bedrijven een integrale omgevingsvisie te ontwikkelen. Enerzijds heeft u als gemeente een publiekrechtelijke rol, anderzijds wilt u het eigenaarschap echt bij inwoners beleggen. Hoe zorgt u ervoor dat de gemeenteraad en ook de inwoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen in hun nieuwe rol komen, zich betrokken voelen en meewerken aan deze omgevingsvisie? Welke cultuurverandering vraagt dat van gemeente en inwoners?

Ruimtelijke ontwikkeling Energie Gemeenten Provincies en regio's
06-09-2018
Twynstra Gudde Amersfoort

Versnel uw transitie - Kom een dag samenwerken bij Twynstra Gudde

Versnellen in de zomer... klinkt misschien een beetje vreemd omdat de zomer juist een tijd is van onthaasten. Toch willen we uw aandacht vragen voor versnelling. De zomer is namelijk ook het moment dat de agenda minder wordt bepaald door vergaderingen en afspraken. Dat geeft de gelegenheid de tijd te nemen voor de grote opgaven waar u aan werkt.

16-09-2018
Twynstra Gudde Amersfoort

Geef kantoren weer een toekomst! - Werkdag bij Twynstra Gudde

Ondanks een golf van kantoortransformaties en een aantrekkende vraag staat in Nederland nog steeds 5,7 miljoen m2 kantoorvastgoed leeg. Dat zijn 750 voetvelden. In die voorraad zitten honderden kantoren die nooit meer gevuld zullen worden en ook niet makkelijk te transformeren zijn naar wonen of andere functies. Ze staan niet op de goede plek, zijn in te slechte staat of bouwkundig niet flexibel genoeg. Langdurig leegstaande kantoren zorgen voor verloedering en onveiligheid. Bewoners zien liever een nieuwe toekomst voor dergelijke plekken, zodat zij er weer kunnen wonen, werken of spelen.

20-09-2018
Twynstra Gudde Amersfoort