Evenementen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Evenementen

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Opleiding Omgevingsadviseur - De nieuwe spin in het web onder de Omgevingswet

De Omgevingswet brengt niet alleen andere en minder regels, hij vereist ook een heel andere manier van werken. Andere competenties zijn in de toekomst nodig om succesvol te kunnen zijn.

van 19-04-2018 tot en met 02-07-2018

Mini congres Verward Gedrag – proefdraaien mobiele applicatie

Inmiddels alweer bijna een jaar geleden, op 3 juli 2017, was de Kick-Off bijeenkomst van het project Goed Georganiseerd Zelfstandig. Met subsidie van ZonMw richten we ons met dit project op het voorkómen van verward gedrag door het ontwikkelen van een applicatie. Nu, bijna 1 jaar na de Kick-Off, staan we op een belangrijk en ook spannend punt, namelijk het proefdraaien en implementeren van de applicatie. Op 21 juni 2018 organiseren we een minicongres Verward Gedrag, waarin we met de aanwezigen de opbrengsten van afgelopen jaar presenteren en samen willen nadenken over het vervolg en de implementatie van de applicatie binnen de gemeente Amersfoort.

Care
21-06-2018
Twynstra Gudde

Mini-masterclass cluster- en campusontwikkeling

Wat hebben sierteelt en humanitaire hulp met elkaar te maken? Niet veel, zou je zeggen. Toch geldt voor beide sectoren dat zij moeten innoveren en dat partijen hiervoor moeten samenwerken. Innovatie en samenwerking worden gefaciliteerd op een campus.

26-06-2018
The Hague Humanity Hub