Masterclass Duurzaam investeren in gemeentelijk vastgoed | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Masterclass Duurzaam investeren in gemeentelijk vastgoed

15-10-2018
Twynstra Gudde, Amersfoort

De afspraken van het Klimaatakkoord hebben ook gevolgen voor gemeenten. In juli 2018 heeft de sectortafel Gebouwde omgeving gesteld dat alle gemeenten voor 1 mei 2019 een Routekaart moeten opstellen over de wijze en het tempo waarop zij hun eigen vastgoed gaan verduurzamen. In de masterclass gaan wij in op deze actuele ontwikkeling.

Gemeenten zullen de komende jaren fors moeten investeren in duurzaamheid. Het eigen vastgoed kan een belangrijke bijdrage leveren aan het halen van duurzaamheidsdoelstellingen. Maar hoe maak je een goede afweging in welke panden je investeert? En levert elke duurzame inspanning ook wel de meerwaarde die bedacht is op voorhand? Op 15 oktober 2018 - 14:00 uur tot 16.30 uur gaan we in op dergelijke vragen.

In gesprek met collega’s van andere gemeenten verkennen wij de kansen voor het verduurzamen van gemeentelijk vastgoed. En vooral: hoe zorg je dat mooie verkiezingsbeloften ook worden omgezet in een behapbare acties?

Deelname is gratis (voor gemeenten). Meld je hieronder aan. 

Markten & Sectoren

Huisvesting en vastgoed

Inschrijven