Kleuren Interventie Game – Hoe brengt u beweging in de verpleegkundige transitie? | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Kleuren Interventie Game – Hoe brengt u beweging in de verpleegkundige transitie?

22-11-2018
Twynstra Gudde Amersfoort

De implementatie van de nieuwe verpleegkundige beroepsprofielen roept bij zorginstellingen veel vragen op over de veranderkundige aspecten. Want hoe verleidt u professionals tot de gewenste gedragsverandering? Welke strategie kiest u hiervoor? Op 22 november 2018 gaan we met deze en meer vragen aan de slag in de Kleuren Interventie Game (K.IN.G.) van Twynstra Gudde. U leert op realistische wijze wikken en wegen tussen de verschillende interventies en u ondervindt aan den lijve wat de effecten zijn van uw keuzes.

Over een verandering praten is één ding, de verandering zien te realiseren en daar iedereen goed in meenemen is echt nog wel een uitdaging. De transitie naar nieuwe beroepsprofielen is complex, omdat deze verschillende beroepsgroepen aangaat die bovendien verschillende gevoelens en reacties laten zien. Het vormgeven van een goede verandering en daarin kunnen blijven bijsturen is dan ook maatwerk.

K.IN.G. voor complexe veranderopgaven

In de Kleuren Interventie Game (K.IN.G.) werkt u aan het maken van een veranderplan, waarbij u continu rekening houdt met de tevredenheid van klanten, vooruitgang van het verandertraject en draagvlak onder medewerkers. Op deze manier zet K.IN.G. aan tot denken over de complexiteit en de faal- en succesfactoren van de organisatieverandering waar u voor staat.

Ervaar het zelf

Wij bieden u als project- of programmamanager, leerhuismanager, P&O manager of teammanager van deze transitie de mogelijkheid om deel te nemen aan K.IN.G., om zo de complexiteit van veranderen te ervaren en inzicht te verkrijgen in mogelijke veranderactiviteiten en het effect op de gewenste verandering. Op donderdag 22 november 2018 bent u van 9.00 - 16.30 uur van harte welkom in ons kantoor te Amersfoort. De kosten voor deelname aan K.IN.G. bedragen € 200,- per persoon (exclusief BTW). Als er vanuit uw organisatie nog een collega wil deelnemen, dan is deelname voor deze tweede persoon gratis.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via deze link. Een eventuele tweede aanmelder vanuit uw organisatie kan zich ook aanmelden via deze link. We vragen deze persoon wel om in het veld 'dieetwensen' aan te geven dat hij/zij tweede deelnemer is met de naam van uw organisatie. Een gedetailleerd programma, inclusief een korte, beknopte voorbereidende opdracht ontvangt u na aanmelding.

Let op: er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Daarom kunnen er maximaal twee collega’s per ziekenhuis deelnemen aan deze dag.

Vragen

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Milou Engelaer via men@tg.nl of 06 – 53 71 21 01.

Markten & Sectoren

Cure

Milou Engelaer

Adviseur

Neem contact op