Twynstra Gudde Risicomanagement zoekt versterking | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Twynstra Gudde Risicomanagement zoekt versterking

In een wereld waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, zien wij de uitdaging om meer grip te krijgen op onzekerheden: om op deze manier de kans op het succesvol realiseren van (project- en programma)doelstellingen te vergroten. Wij werken bij een variëteit aan opdrachtgevers om risicomanagement en projectbeheersing écht werkend te krijgen en bij te laten dragen aan de sturing van projecten en programma's.

Voor de verdere groei van onze groep zijn wij op zoek naar professionals die zich aan ons willen verbinden om onze opdrachtgevers nog beter te helpen. Heb jij een bewezen trackrecord in ons adviesvak?

Heb je gevoel voor de projecten en programma’s binnen bouw & infrastructuur? Word je enthousiast van het doorontwikkelen van onze aanpak op het vlak van risicomanagement en projectbeheersing? Dan gaan wij graag met je in gesprek.

Twynstra Gudde Contracteren & Risicomanagement werkt met een stevige basis van interne adviseurs. Daarnaast werken wij ook met een netwerk van zelfstandige professionals die op verschillende wijzen aan ons zijn verbonden. Dus hoe je je professionele leven ook wilt invullen, bij Twynstra Gudde Contracteren & Risicomanagement is er ruimte voor jou!

Heb je interesse, neem contact op met:
Fianne Lindenaar of Marleen Nicolai, via ibe@tg.nl of 033-4677691.

Fianne Lindenaar

Partner

Neem contact op