Eendaagse workshop ‘Hoe schrijf je een beslisnotitie?’ | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Eendaagse workshop ‘Hoe schrijf je een beslisnotitie?’

U wilt uw bestuurder - manager, directeur, wethouder of bewindspersoon - vragen om een beslissing te nemen. Bijvoorbeeld over een nieuwe werkwijze, een grote investering of een wijziging in een project. Wij helpen u in deze workshop een goede beslisnotitie op te stellen voor uw bestuurder.

Deze eendaagse workshop is bedoeld voor adviseurs en managers, in zowel de publieke als de private setting, die hun bestuurder een beslissing willen laten nemen. Bijvoorbeeld bij de overgang naar een volgende fase in een project of bij de afwegingen rond een grote investering.

Aantrekkelijk verwoorden en presenteren

Aan het eind van de dag is uw beslisnotitie gereed om aan te bieden aan uw bestuurder. U krijgt inzicht in welke informatie een bestuurder nodig heeft om een beslissing te kunnen nemen. En ook heeft u ervaren hoe u deze informatie adequaat en aantrekkelijk verwoordt en presenteert.

Resultaatgericht en zorgvuldig werken

De workshopleider, Maatje Nooren, heeft vijftien jaar ervaring in het schriftelijk presenteren van beslisinformatie aan bestuurders. Zij heeft beslisdocumenten opgesteld voor wethouders, gedeputeerden, bewindspersonen, Tweede Kamerleden en bestuurders in de private sector. Daarbij schakelt zij en ‘vertaalt’ zij soepel tussen de projectinhoudelijke kant en de bestuurskamer. Maatje Nooren is resultaatgericht, zorgvuldig en weet complexe en gevoelige materie helder te verwoorden, met oog voor de betrokken partijen.

Wat kost het?

De workshop kost € 2.500,-- voor een groep tot 8 personen (bij grotere groepen is de prijs in overleg). 
Wanneer de workshop wordt gegeven voor meerdere personen van één organisatie, dan vindt vooraf een gesprek plaats om de workshop nader af te stemmen op de leerdoelen van de cursisten. Dit gesprek is inbegrepen bij de totaalprijs. 

Markten & Sectoren

Mobiliteit en infrastructuur

Ja, ik ben geïnteresseerd