Vastgoed Een toekomstgerichte vastgoedportefeuille

Organisaties veranderen continu. En daarmee verandert ook je kijk op vastgoed. Hoe zorg je dat het vastgoed blijft aansluiten op de wensen, eisen en financiële mogelijkheden van je organisatie?

Vastgoed heeft continu aandacht nodig. Het is een hele uitdaging om met je vastgoed te bereiken wat je wilt bereiken. Strategisch vastgoedmanagement geeft je inzicht en houvast. Allerlei aspecten van het vastgoed komen regelmatig aan bod: de omvang, de samenstelling, de uitstraling, de kwaliteit, het kapitaalbeslag, maar ook hoe courant de portefeuille is. Daarnaast stel je een locatie- en eigendomsbeleid op. En zorg je dat je portefeuille goed blijft aansluiten op je primaire proces.

Eruit halen wat erin zit

Om je vastgoed optimaal in te zetten, brengen we prestaties van het vastgoed in beeld. Denk aan technische prestaties, gebruikersbeoordelingen, duurzaamheid en financiële prestaties. Ook begeleiden wij je bij het opstellen van een vastgoedstrategie en huisvestingsvisie. Daarna ondersteunen wij je bij het maken van haalbaarheidsstudies of investeringsplannen. Zo haal je steeds weer uit je vastgoedportefeuille wat erin zit.

Cases

Cases

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.