Samenwerken Beter samenwerken

Samenwerken is cruciaal om een antwoord te kunnen geven op de grote uitdagingen van deze tijd. Wij helpen je de juiste keuzes te maken. Of je nu aan het begin staat van een samenwerking of aan het eind.

Om goed te kunnen samenwerken is om te beginnen een goede samenwerkingsstrategie nodig. Met welke partners wil je samenwerken en waarom? Hoe schep je de juiste voorwaarden voor een goede samenwerking? Hoe richt je daar alle processen - intern en extern - op in? En hoe ga je om met eigen initiatieven? Wij helpen je een samenwerkingsverband goed neer te zetten. Dat doen we met advies, trainingen en masterclasses. Altijd op maat en altijd samen. 

Een samenwerking verbeteren

Zit je al een tijd in een samenwerkingsverband, maar loopt het niet lekker of vraag je je af of het nog beter kan? Dan staan wij naast je om de samenwerking tegen het licht te houden en voorstellen aan te reiken voor verbetering. Zij aan zij, met aandacht voor de praktijk en zonder alles ‘te zwaar’ te maken.

Benieuwd wat jouw score is op de 10 succesfactoren voor een vitale samenwerking? Lees meer over de samenwerkingsscan

Leren van evaluaties

Beter samenwerken vraagt om regelmatig terugblikken. Wat gaat goed? Waar en hoe kan het beter? Of misschien heb je een evaluatie nodig om aan het eind van een samenwerkingstraject het proces te verantwoorden. Ook daar kunnen wij je bij helpen. Ons uitgangspunt: een open, onbevangen en onderzoekende houding. Daarbij is het stellen van een goede vraag soms waardevoller dan het zoeken naar een antwoord. En soms vinden we zelfs iets wat we niet eens zochten. We combineren onze ervaring met creativiteit en spontaniteit.

Cases

Cases

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.