Huisvesting Een huisvestingsconcept dat werkt

Past je werkomgeving niet meer bij je manier van werken? Of loop je technisch of functioneel tegen problemen aan? Wij helpen je aan een oplossing die werkt. 

Door samen een werkplekconcept of gebouwconcept te maken, krijg je snel inzicht in de verschillende wensen, belangen en mogelijkheden. Bovendien hoor je welke maatschappelijke, technologische en economische trends interessant voor je zijn. Zodat je een concept kunt neerzetten waarmee je weer 10 tot 15 jaar vooruit kunt.

Goed voor het draagvlak

Een succesvolle invoering begint met draagvlak. Door de rest van je organisatie bij de nieuwe plannen te betrekken, kom je te weten wat hun drijfveren zijn en hoe ze werken. Het concept biedt concrete handvatten als je met bestuur, management en medewerkers van gedachten wilt wisselen over de toekomstige huisvesting. Met enquêtes, interviews en diverse creatieve werkvormen krijg je inzicht in de behoeftes en drijfveren van je mensen en werk je tegelijkertijd aan draagvlak. Zo weet je welke faciliteiten, voorzieningen en dienstverlening er nodig zijn. Het resultaat: een concept waar je echt iets aan hebt. Met draagvlak.

Real time inzicht

Bovendien weet je precies waar je aan toe bent. Met smart building technologie krijg je real time inzicht in jouw gebouw en werkomgeving. Deze technologie is in te zetten bij gebouwbeheer, het gebruik door medewerkers, maar ook de levering van diensten. Met gebouwdata krijg je eenvoudig inzicht en – waar nodig – kun je aan de hand van de data direct werken aan verbeteringen. Eerst bepaal je wat je wilt weten, dan ga je meten.

Cases

Cases

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.