Dochterondernemingen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Dochterondernemingen

Twynstra Gudde heeft een aantal dochterondernemingen.

Adviestalent

Adviestalent heeft dertig jonge, breed inzetbare, wetenschappelijk opgeleide adviseurs in dienst. Vanuit Adviestalent doen zij gedurende drie jaar tijdelijke opdrachten bij opdrachtgevers en volgen opleidingen en trainingen van adviseurs van Twynstra Gudde in organisatieadvies en management. Daarnaast helpt Adviestalent (semi) overheden en bedrijven door tijdelijke ondersteuning, management en advies.

www.adviestalent.nl

The Bridge business innovators

The Bridge business innovators heeft zich als zelfstandig onderdeel van Twynstra Gudde gespecialiseerd in ‘business innovation’. The Bridge helpt organisaties bij het uitwerken van hun groeistrategie, het versterken van de innovatiekracht en het succesvol in de markt zetten van nieuwe producten en diensten.  De adviseurs van The Bridge opereren altijd op het grensgebied tussen wat bestaand is en wat nieuw. In de overtuiging dat wie de markt wil verrassen de traditionele vormen van strategieformulering moet durven verlaten.

www.thebridge.nl

Twynstra Gudde Interim Management

Twynstra Gudde Interim Management (TGIM) bemiddelt bij de invulling van hogere managementfuncties in het bedrijfsleven en de publieke sector. De interimmanagers van Twynstra Gudde bestrijken de volle breedte van de advies- en managementmarkt. Ze kunnen interim diensten combineren met adviesdiensten. Twynstra Gudde Interim Management is uitgegroeid tot preferred supplier voor veel overheidsinstanties, bedrijven en not-for-profitorganisaties. 

www.tgim.nl

Twynstra Gudde

Amersfoort

Neem contact op