Aanpak De zorg van morgen door de nieuwe generaties

Zie jij net als wij kansen om de zorg beter te maken? Wij willen daar graag aan bijdragen. Met waardering voor de zorg van nu. En met de urgentie om in te spelen op de transities die nu gaande zijn. Jouw uitdagingen worden niet opgelost door meer van het zelfde. Je wist of voelde dat waarschijnlijk al een tijdje. De richting is in veel gevallen duidelijk, de realisatie daarvan is een grote uitdaging.

Jezelf opnieuw uitvinden is niet gemakkelijk. Onze jonge, ervaren talenten helpen je daarbij. Met goede ideeën om de zorg beter te maken, ze van de grond te krijgen en succesvol te realiseren. Mens-georiënteerd, eigentijds en vanuit de dagelijkse zorgpraktijk. Zij combineren hun innovatief vermogen, moderne methodes en passie voor zorgvernieuwing met de diepgaande kennis van organisatieadvies en veranderkunde die je van TwynstraGudde kent.

Daadkracht: Niet alleen maar praten over doen, maar echt doen. Uitvoeringskracht: vernieuwend leren en adviseren.

Wij zijn het liefst midden in zorgorganisaties aan de slag. Met concrete projecten die sterk verbonden zijn aan de veranderopgave van de gehele organisatie. Van conceptontwikkeling, projectmanagement tot implementatie. Hierbij combineren wij betrokken uitvoeringskracht met vernieuwend leren en adviseren. Tegelijkertijd helpen wij heel graag (jong) talent in zorgorganisaties om zichzelf in de projecten verder te ontwikkelen.

Zorgorganisaties zijn met onze aanpak in staat:

 • Projecten zichtbaar te versnellen.
 • Anders te kijken naar hun ambities en uitdagingen.
 • Eigen talent te binden en te ontwikkelen.
 • Kansen van zorgvernieuwing en digitalisering te benutten.
 • Beweging en energie in de organisatie te brengen.
zorgHD-1

Geïnteresseerd in onze mensen?

Zoek jij een nieuwe generatie talenten, die samen met jou de zorg echter beter kunnen en willen maken? Maak dan kennis met ons nieuwe team. Lees meer

Zoek jij een nieuwe generatie talenten, die samen met jou de zorg echter beter kunnen en willen maken? Maak dan kennis met ons nieuwe team.

Wij...

 • zijn enorm gemotiveerd om de zorg samen met jou te verbeteren.
 • zijn jonge, talentvolle zorgvernieuwers van TwynstraGudde met minimaal 4 tot 5 jaar werkervaring. Gedreven teamspelers, ondernemende adviseurs en nieuwsgierige jonge professionals.
 • geloven in voortgang. We denken en werken graag mee aan goede ideeën om de zorg beter te maken, zien en begrijpen de kansen van onder andere zorginnovaties, digitalisering en regionalisering (JZOJP).
 • brengen zichtbare versnelling en energie, en brengen de opgave terug tot de essentie. We boeken van binnenuit de zorgorganisatie tastbare resultaten.
 • hebben kennis van zaken en een frisse blik. Vanuit effectief projectmanagement, eigentijdse methoden, praktische adviezen en doelgericht verandermanagement.
 • werken het liefst samen met de jongere generaties in de zorgorganisatie, om de krachten van de nieuwe generatie te bundelen, om (jonge) talenten te laten groeien.
 • staan niet alleen. Ervaren senioren vanuit heel TwynstraGudde coachen ons op de achtergrond, zodat de kwaliteit wordt gegarandeerd.

Ja, ik praat graag verder

Lees minder

Kom jij ons team versterken?

Ben jij ondernemend met 4 tot 5 jaar werkervaring? Creatief, een beetje eigenwijs en grenzeloos nieuwsgierig? Met de attitude het verschil te maken in de zorg en samen met ons te bouwen onze fantastisch team. Lees meer
Ben jij ondernemend en toe aan een tweede carrièrestap? Creatief, een beetje eigenwijs en grenzeloos nieuwsgierig? Wil jij met die attitude het verschil maken in de zorg en samen met ons bouwen aan ons fantastische team?
 • Wil jij werken voor de beste zorgaanbieders in Nederland?
 • Heb je de attitude en de vaardigheden om het verschil te maken?
 • Ben je ondernemend, creatief, klantgericht, betrokken en nieuwgierig?
 • Ben je academisch opgeleid, heb je 4 tot 5 jaar werkervaring en ben je ben je thuis in project- en programmamanagement en/of change management?
 • Wil je een steile groeicurve: uitdagende projecten en veel leren van de kennis en ervaring binnen TwynstraGudde?
 • Wil je samen met ons bouwen aan deze corporate startup?
 • Houd je van een goede werksfeer, van samen hard werken, maar met ook veel gezelligheid??
 • En zoek jij een springplank waar je na drie tot vijf jaar op doorstroomt, verder binnen TwynstraGudde, naar onze opdrachtgevers of naar een andere job?

Dan maken wij graag kennis met jou. We hebben grote ambities en bouwen aan een team van adviseurs rond de dertig met ervaring, lef en de juiste competenties. Die zorgorganisaties helpen en tegelijkertijd werken aan hun eigen team en ontwikkeling. Bij onze opdrachtgevers, onderweg, thuis of op ons kantoor in De Nieuwe Stad (een innovatieve, creatieve en duurzame microstad naast het centrum van Amersfoort) werken wij aan betekenisvolle en maatschappelijk relevante opdrachten. Zo maken wij impact op morgen.

Ja, dit is iets voor mij

Lees minder
zorghd2

Wie zijn wij?

Wij zijn een corporate startup binnen TwynstraGudde, speciaal voor de zorgsector. Wij zijn vernieuwers in de zorg en organisatieadvies. Met roots in programma- en projectmanagement, organisatieontwikkeling en veranderadvies: praktisch aan de slag in zorgorganisaties. Maar dan wel anders. Wij innoveren het organisatieadvies door creatieve combinaties te maken tussen de kerncompetenties van TwynstraGudde en moderne methoden zoals Design thinking, Agile, Futuring, Gaming en de narratieve benadering.

zorghd3

Wij bouwen aan een team van adviseurs rond de dertig met ervaring, lef en de juiste competenties. Die zorgorganisaties helpen op eigentijdse wijze om zichtbaar beter te worden. Die net als wij ook zelf snel willen groeien en samen lol willen hebben. Die het hart op de juiste plek hebben. Om mensen en organisaties in de zorg te inspireren en te bewegen. Zo willen wij bijdragen aan een Nederland dat óók morgen de beste gezondheidszorg én zorgvernieuwers heeft.

Interesse? Reageer hier

Nog vragen? Neem contact op met

Alle mensen

Nog vragen? Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.