In-company training Strategisch Omgevingsmanagement | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

In-company training Strategisch Omgevingsmanagement

Twynstra Gudde biedt op verschillende manieren trainingen aan in Strategisch Omgevingsmanagement en Mutual Gains Approach, waaronder onze in-company trainingen.

Twee keer per jaar geven wij een training met open inschrijving.  Voor managers en professionals met een jarenlange ervaring is er de opleiding: Leiderschap en vakmanschap voor stakeholdermanagers. Deze opleiding sluit aan bij de behoefte door te groeien naar grotere en meer complexe opgaven. Ook worden in-company trainingen aangeboden speciaal gericht op de leervragen binnen uw organisatie, afdeling of team. Zo kunt u uw organisatie nu voorbereiden op de realiteit van morgen.

Samenwerking vergroten

De trainingen zijn gericht op professionals die werken aan vraagstukken waarbij veel mensen en partijen betrokken zijn. Deelnemers werken aan projecten, programma’s, geplande veranderingen en samenwerkingsvraagstukken in de ruimtelijke sector, energie, water, havens, openbaar vervoer, zorg en openbare orde en veiligheid. Gemeenschappelijk is de opgave partijen dichter bij elkaar te brengen. Dat vergt bepaalde kennis en kunde. Wij leiden professionals op aan de hand van theorie, praktijk, oefening en intervisie om te werken met stakeholders en uiteenlopende belangen. We hanteren een aanpak die business en draagvlak versnelt, waardoor je er ook daadwerkelijk iets mee verdient.

Afstemming op leerbehoefte

Onze trainers zijn adviseurs die SOM al jarenlang in de praktijk met succes toepassen. Met hun ervaring weten zij als geen ander hoe ze het trainingsprogramma aan kunnen passen aan de leerbehoefte van uw medewerkers. Ze maken gebruik van eigen voorbeelden en casuïstiek van de deelnemers, om nieuwe inzichten direct toepasbaar te maken in uw organisatie. Zo vergroten zij het draagvlak onder uw medewerkers en waardoor resultaten eerder zichtbaar zijn.

Pim Nijssen

Partner

Neem contact op