Change audit: een opfrisbeurt voor uw veranderprogramma | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Change audit: een opfrisbeurt voor uw veranderprogramma

Kan ons veranderprogramma niet sneller? Doen we wel de goede dingen? En waarom krijgen we de verandering niet voor elkaar? Voor dit soort vragen biedt Twynstra Gudde de change audit aan: een reflectie die de kracht van uw veranderprogramma helpt vergroten.

Het resultaat van uw change audit

De change audit is een quick scan waarin we de voortgang van uw veranderprogramma tegen het licht houden. Het resultaat is een kritische reflectie. Een beeld van de stand van zaken. Vaak is dat een welkome verfrissing. Onze ervaring is dat energie soms weglekt, omdat er te veel prioriteiten zijn en te veel activiteiten worden gestapeld. Wij helpen u te focussen op hefboomactiviteiten waarmee u met minimale inspanning een maximaal effect realiseert. U krijgt concrete handvatten om uw veranderprogramma met nieuwe kracht voort te zetten, bijvoorbeeld uitleg over een effectieve strategie van uw veranderplan, suggesties voor interventies die passen bij de veranderstrategie, inzichten in waarom het nu niet werkt en suggesties voor wat zou kunnen helpen.

Audit van één dag

De audit duurt één dag. Daarin kijken we naar het verandervraagstuk van uw organisatie en de achtergronden ervan. We kijken naar de veranderactiviteiten en de historie: wat is er in het verleden wel en niet gebeurd om de verandering te realiseren? Wat is er gelukt en wat niet? Passen de activiteiten bij de gekozen strategie? We zoeken naar antwoorden op deze vragen door gesprekken met sleutelpersonen in uw organisatie en door relevante documenten te raadplegen. Zodra we een beeld hebben, gaan we met het veranderteam aan de slag. Soms doen we observaties op de werkplek of lopen we mee tijdens het werk.

Waarom Twynstra Gudde?

De adviseurs van Twynstra Gudde combineren kennis van veranderkunde met inzicht in doelstellingen van organisaties in verschillende sectoren van de samenleving. We zijn gewend om breed te kijken en vanuit die breedte de koppeling te leggen tussen ‘wat’ en ‘hoe’.

Meer informatie?

Wilt u weten wat de change audit voor u kan betekenen? Of wilt u meer algemene informatie over de change audit? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Eventueel kunt u uw vraag al in het veld 'Opmerkingen' vermelden. 

 

Meer informatie