Woningstichting St Joseph Strik om de strategische visie van woningstichting St. Joseph

Een strategische visie ontwikkelen op de organisatie én dat in een straf tempo. Daar vraagt woningstichting St Joseph uit Boxtel om.

Waarom kozen zij voor TwynstraGudde en wat is het uiteindelijke resultaat? Directeur Rob Dekker werd blij verrast.

Wij kozen uiteindelijk voor TwynstraGudde vanwege de persoonlijke klik met de betrokken adviseurs.
Directeur Rob Dekker

"Ook was onze vraag goed verwoord in de duidelijke en transparante offerte. We vroegen om een duidelijke strategische visie op onze organisatie. Deze is uiteindelijk door TwynstraGudde ook geschreven. Zowel procesmatig als inhoudelijk, werden we hierin ondersteund. Daarop volgend maken wij nu zelf het ondernemingsplan, maar wel weer met jullie hulp.

Snel en strak

De manier van werken, om tot die visie te komen, was verrassend: met verschillende methodes traden we in discussie met onze stakeholders, zoals de gemeente. Ook waren er sessies met onze medewerkers en de raad van toezicht. Ook weer op allerlei creatieve manieren.

Snel en strak geregeld, dat vroegen we en dat kregen we. De samenwerking ervaarden we als heel prettig en helemaal volgens afspraak. Ik kan TwynstraGudde zeker aanbevelen bij collega’s. Ze dachten kritisch mee. Met niet alleen ja en amen, maar ze zorgden ook voor het nodige tegenwicht. Nu zit ‘de strik om de strategische visie’ en gaan we aan de slag met ons ondernemingsplan.”

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.