Cases | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Cases

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Evaluatie Singelmijden

Met de app ‘Positive drive’ spoort de gemeente Breda automobilisten aan de Wilhelminasingel in het centrum te mijden. De app is sinds 2016 in gebruik. Breda heeft het project ook naar andere delen van de stad uitgebreid. Twynstra Gudde heeft de samenwerking tussen stakeholders geëvalueerd.

Mobiliteit en infrastructuur

Realisatie luchtverkeersleiding Lelystad Airport

Vanaf 2020 is Lelystad Airport een internationale luchthaven. Daarvoor wordt de luchthaven fors uitgebreid. Twynstra Gudde is bij de realisatie van de luchtverkeersleiding verantwoordelijk voor besluitvorming en risicomanagement binnen het programma.

Mobiliteit en infrastructuur

Nieuwe aanpak MIRT-onderzoek A2 Deil – Vught

De A2 verbindt belangrijke (inter)nationale toplocaties. Het traject tussen Deil en Vught is daarin echter een berucht knelpunt. Twynstra Gudde heeft een MIRT-onderzoek gedaan met als resultaat een adaptief pakket van maatregelen voor nu en voor de langere termijn.

Mobiliteit en infrastructuur Gemeenten

100 challengesessies risicomanagement

ProRail investeert veel in projectmanagement. Risicomanagement is daar een integraal onderdeel van. Twynstra Gudde heeft zo’n honderd ‘challengesessies’ gefaciliteerd voor de interne projectteams. Dit heeft bijgedragen aan versterking van het risicomanagement binnen de teams en op concernniveau.

Mobiliteit en infrastructuur Risicomanagement