Cases | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Cases

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Betere kavelverkoop door slagvaardigheid gemeente

Tijdens de economische crisis is de verkoop van kavels op bedrijventerreinen stilgevallen. Nu de crisis voorbij is, trekt de verkoop van bedrijfskavels weer aan. Dat geldt echter niet voor een grote gemeente in de Randstad; de verkoop van bedrijfskavels blijft daar achter bij de prognose.

Ruimtelijke ontwikkeling

Financieel management Bedrijvenpark Hoeksche Waard

In de driehoek Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen is Bedrijvenpark Hoeksche Waard in ontwikkeling: een hoogwaardig bedrijventerrein te midden van een Nationaal Landschap. Twynstra Gudde voert sinds 2006 het financieel management.

Ruimtelijke ontwikkeling Financieel management

Proces- en programmamanagement Economic Board The Hague

In maart 2017 is de Economic Board The Hague opgericht. Deze geeft gevraagd en ongevraagd economisch advies aan de gemeente, initieert projecten die de werkgelegenheid en het investeringsklimaat in de stad versterken en versterkt het profiel van Den Haag als ondernemende stad.

Gemeenten Ruimtelijke ontwikkeling

High Tech Campus Akzo Nobel

Aan de IJssel te Deventer werd in 1838 gestart met de productie van peroxiden voor het bleken van meel want witbrood moest ook echt wit zijn, en niet grijs of grauw. Bijna 200 jaar later is de productie van peroxiden naar Mexico verplaatst en sluit het 9 hectare grote fabriekscomplex van AkzoNobel.

Ruimtelijke ontwikkeling