Cases | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Cases

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Verkenning gezonde leefomgeving Zuid-Holland

De inrichting en het gebruik van de leefomgeving hebben veel invloed op de gezondheid van bewoners. De provincie Zuid-Holland wil weten hoe zij met het omgevingsbeleid kan bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Twynstra Gudde heeft de mogelijkheden verkend.

Ruimtelijke ontwikkeling Provincies en regio's

Escape room verbindt inwoners aan de democratie

De provincie Overijssel wil inwoners op een nieuwe manier betrekken bij democratie en geschiedenis. Twynstra Gudde ontwikkelde daarvoor een escape room. Plaats van handeling: de Oude Statenzaal in Zwolle. Lukt het jou te ontsnappen?

Provincies en regio's

Stadsschouwburg Middelburg klaar voor morgen

De gerenoveerde Stadsschouwburg Middelburg heeft in oktober 2018 haar deuren voor het publiek geopend. Na een lange geschiedenis rond de bouw van een nieuw theater, wordt hiermee een beladen dossier succesvol gesloten.

Gemeenten Provincies en regio's Huisvesting en vastgoed Strategievorming Projectmanagement Programmamanagement Risicomanagement Aanbesteden en contracteren

Vitale en kwetsbare functies snel waterrobuust maken

Met het Deltaprogramma Ruimtelijke Adaptatie wil de overheid Nederland klimaatbestendig en waterrobuust maken. Er is daarbij speciale aandacht voor vitale en kwetsbare functies. Twynstra Gudde nam deel aan een kernteam dat de voortgang van dit programmaonderdeel waarborgt.

Water Rijksoverheid Provincies en regio's Gemeenten Veiligheid Ruimtelijke ontwikkeling Mobiliteit en infrastructuur Energie Evaluaties en onderzoek Projectmanagement Strategievorming Publiek-Private Samenwerking