Cases | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Cases

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Herontwikkeling Smakkelaarsveld Utrecht: tender in dialoog

De gemeente Utrecht wil het Smakkelaarsveld omtoveren tot één van de mooiste plekken van de binnenstad. Een plek waar je kunt ontkomen aan de hectiek van de stad. Twynstra Gudde heeft de gemeente begeleid om voor deze complexe opgave de beste marktpartij te selecteren.

Gemeenten Aanbesteden en contracteren

De opsplitsing en ontvlechting van de gemeente Littenseradiel

In de overgang van 31 december 2017 naar 1 januari 2018 vond voor het Nederlandse openbaar bestuur een bijzondere gebeurtenis plaats. In Friesland vond een gecombineerde opsplitsing en samenvoeging plaats, waarbij uit zeven gemeenten drie nieuwe gemeenten ontstonden.

Gemeenten

Nieuwe aanpak MIRT-onderzoek A2 Deil – Vught

De A2 verbindt belangrijke (inter)nationale toplocaties. Het traject tussen Deil en Vught is daarin echter een berucht knelpunt. Twynstra Gudde heeft een MIRT-onderzoek gedaan met als resultaat een adaptief pakket van maatregelen voor nu en voor de langere termijn.

Mobiliteit en infrastructuur Gemeenten

Stadsschouwburg Middelburg klaar voor morgen

De gerenoveerde Stadsschouwburg Middelburg heeft in oktober 2018 haar deuren voor het publiek geopend. Na een lange geschiedenis rond de bouw van een nieuw theater, wordt hiermee een beladen dossier succesvol gesloten.

Gemeenten Provincies en regio's Huisvesting en vastgoed Strategievorming Projectmanagement Programmamanagement Risicomanagement Aanbesteden en contracteren