Cases | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Cases

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Herontwikkeling Smakkelaarsveld Utrecht: tender in dialoog

De gemeente Utrecht wil het Smakkelaarsveld omtoveren tot één van de mooiste plekken van de binnenstad. Een plek waar je kunt ontkomen aan de hectiek van de stad. Twynstra Gudde heeft de gemeente begeleid om voor deze complexe opgave de beste marktpartij te selecteren.

Gemeenten Aanbesteden en contracteren

Contractmanagement versterking Houtribdijk

De Houtribdijk ligt middenin het IJsselmeergebied en functioneert als een enorme golfbreker. Rijkswaterstaat versterkt de dijk zodat deze weer vele stormen kan weerstaan. Twynstra Gudde ondersteunt het contractmanagement in de realisatiefase.

Aanbesteden en contracteren

Stadsschouwburg Middelburg klaar voor morgen

De gerenoveerde Stadsschouwburg Middelburg heeft in oktober 2018 haar deuren voor het publiek geopend. Na een lange geschiedenis rond de bouw van een nieuw theater, wordt hiermee een beladen dossier succesvol gesloten.

Gemeenten Provincies en regio's Huisvesting en vastgoed Strategievorming Projectmanagement Programmamanagement Risicomanagement Aanbesteden en contracteren

Juridisch advies nieuwbouw Erasmus MC Rotterdam

Bij de nieuwbouw van het Erasmus MC in Rotterdam ontstond een verschil van inzicht over de kwaliteit van de vloer van de Passage, die verschillende gebouwdelen verbindt. Twynstra Gudde heeft geadviseerd hoe de partijen met behoud van de goede samenwerking tot een oplossing konden komen.

Cure Aanbesteden en contracteren