Cases | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Cases

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Financieel management Bedrijvenpark Hoeksche Waard

In de driehoek Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen is Bedrijvenpark Hoeksche Waard in ontwikkeling: een hoogwaardig bedrijventerrein te midden van een Nationaal Landschap. Twynstra Gudde voert sinds 2006 het financieel management.

Ruimtelijke ontwikkeling Financieel management

Herontwikkelen dorpshart Soesterberg – De markt aan zet

Met de sluiting van vliegveld Soesterberg wordt een lang gekoesterde wens van de gemeente Soest om het Dorpshart Soesterberg te herontwikkelen werkelijkheid. De markt krijgt van de gemeente de ruimte om invulling te geven aan de herontwikkeling. De markt is aan zet.

Ruimtelijke ontwikkeling Financieel management

Second opinion Jaarbeursterrein – een evenwichtige deal tussen de gemeente en de Jaarbeurs?

De griffie van de gemeente Utrecht heeft namens de raadscommissie Twynstra Gudde gevraagd om door middel van een second opinion de financiële en (beleidsmatige) risico’s en kansen van de ontwikkelovereenkomst tussen de gemeente en de Jaarbeurs organisatie in kaart te brengen.

Ruimtelijke ontwikkeling Financieel management Evaluaties en onderzoek Risicomanagement

Financieel management Stadshart Alphen aan den Rijn

Sinds 2001 bouwt Alphen aan den Rijn aan een nieuw stadshart. Inmiddels is de Hoge Zijde grotendeels gereed in naar tevredenheid in gebruik genomen. Twynstra Gudde heeft als extern lid van het projectbureau het financieel management geleverd.

Financieel management