Cases | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Cases

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Omgevingsmanagement bij optimalisatie van het Elektriciteitsnet in Rotterdam

Stedin heeft het elektriciteitsnet in delen van het centrum van Rotterdam in de afgelopen jaren geoptimaliseerd. Twynstra Gudde heeft ervoor gezorgd dat in nauwe samenwerking met de omgevingsmanager van Stedin binnen het technische project ook de belangen van de omgeving zijn opgenomen.

Energie Publiek-Private Samenwerking Strategisch omgevingsmanagement

Uniforme afspraken over veiligheid op spooremplacementen

In Nederland zijn circa 26 spooremplacementen (rangeerterreinen) waar structureel met gevaarlijke stoffen wordt gerangeerd. De veiligheid is vanuit het verleden op al die terreinen verschillend geregeld. Dat was verwarrend en onduidelijk.

Mobiliteit en infrastructuur Samenwerken Assetmanagement Projectmanagement Strategievorming Strategisch omgevingsmanagement

Versterking Afsluitdijk: omgevingsmanagement in bijzondere omgeving

De 85 jaar oude Afsluitdijk wordt versterkt. Tegelijk is er plaats voor initiatieven op het gebied van duurzame energie, economische ontwikkeling en ecologie. Twynstra Gudde ondersteunt het omgevingsteam van Rijkswaterstaat.

Water Strategisch omgevingsmanagement

Planvorming en contract aanleg A4 Delft-Schiedam

In 2009 besloot het kabinet tot aanleg van de A4 tussen Delft en Schiedam. Aan dit besluit zijn tientallen jaren van maatschappelijk debat vooraf gegaan. Twynstra Gudde heeft Rijkswaterstaat ondersteund bij planstudie, aanbesteding, contractvorming en contractmanagement.

Mobiliteit en infrastructuur Aanbesteden en contracteren Strategisch omgevingsmanagement