Nieuwe kostenflyer voor huisvestings- en facilitaire kengetallen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Nieuwe kostenflyer voor huisvestings- en facilitaire kengetallen

Voor investeerders en gebruikers van kantoorgebouwen is dit het moment om nog te profiteren van lage investeringskosten. De economie herstelt zich en in de huisvestingskosten treedt een kantelpunt op.

Met de gratis nieuwe kostenflyer biedt Twynstra Gudde u direct inzicht in allerlei kostenkengetallen. Wat dacht u van kengetallen voor investeringskosten (NEN 2699) voor het casco en inbouwpakket van kantoorgebouwen en parkeervoorzieningen. Of inzicht in kosten voor transformatie van kantoren naar nieuwe functies? Ook kunt u kengetallen voor de investeringskosten voor de nieuwbouw van ziekenhuizen per omgeving vinden.

Of bent u op zoek naar actuele kengetallen voor de huisvestings- en organisatiegebonden facilitaire kosten (op basis van NEN EN-15221) van kantoorgebouwen en ziekenhuizen?

Naast deze kengetallen vindt u in de nieuwe kostenflyer nog veel meer; een verwachting van de marktontwikkeling in de bouw, een overzicht van verschillende bouworganisatievormen, een indicatie van meerkosten voor investeren in duurzaamheid, verhoudingsgetallen vloeroppervlakten voor kantoren en een voorbeeld van een quickscan voor de optimalisatie van huisvesting door invoering van Het Nieuwe Werken.

Twynstra Gudde biedt u deze kostenflyer graag gratis aan. Wilt u meer weten over de kostenflyer of de kostenflyer bestellen? Maak dan gebruik van het onderstaand formulier.

Bestel de kostenflyer