Leerplaats voor Organiseren 3.0 | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Leerplaats voor Organiseren 3.0

Steeds vaker horen wij mensen in organisaties verzuchten dat regels en systemen het oorspronkelijke werk in de weg staan. De vraag van onze tijd is hoe we uit deze systeemverstrikking kunnen komen om weer ‘gewoon te kunnen doen wat nodig is’.

In de Leerplaats voor Organiseren 3.0 staat die vraag centraal. Al onderzoekend en associërend verbinden we inzichten vanuit de filosofie en de kunst met de (organisatorische) vraagstukken van deze tijd. We betrekken daarin ieders eigen ervaringen en ontdekken vernieuwende antwoorden die we verbinden aan ieders eigen werk en praktijk.
We lezen gezamenlijk mijn boek 'Tussen de Regels' en zoeken in zes bijeenkomsten naar nieuwe vormen van werken en organiseren. Na drie succesvolle series is de inschrijving voor de serie startend in januari 2015 geopend.

Download de pdf voor meer informatie

In 2012 promoveerde ik op het boek Tussen de regels. In dat kader vroeg ik 24 mensen uit het organisatiewerkveld, de wetenschap en de kunsten om 'iets van mijn proefschrift te maken’ dat vervolgens in de Janskerk werd tentoongesteld onder de titel Dance my PhD!. Mieke Koldewee, die samen met mij de Leerplaats begeleidt, gaf die uitnodiging vorm in een geïmproviseerde dans. 

 

In de eennalaatste Leerplaats maakten Marieke Ploeg en Helen van Dijk samen met haar een nieuw werk.

Reageer