Kansensessie voor de Rode Loper | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Kansensessie voor de Rode Loper

In Amsterdam legt de gemeente de Rode Loper uit; de herinrichting en upgrading van de openbare ruimte op het tracé van de Noordzuidlijn. Een interne verandering in organisatie vormde een mooie aanleiding om op zoek te gaan naar synergie voor dit project in een dynamische omgeving. TG organiseerde de kansensessie.

Alle ruimtelijke projecten worden uitgevoerd in interactie met de omgeving. Het is daarom opvallend dat de meeste projecten vooral binnen de eigen grenzen blijven. Wij denken dat het de moeite waard is om wel over de projectgrenzen heen te kijken en op zoek te gaan naar kansen en synergie. Een effectieve aanpak hiervoor is het organiseren van een kansensessie. Hierin gaan de deelnemers op zoek naar optimalisaties binnen project en mogelijkheden om extra toegevoegde waarde te creëren voor de omgeving of de organisatie.

Twynstra Gudde begeleidde de kansensessie voor het project “De Rode Loper” in de Amsterdamse binnenstad. Bijgaande casebeschrijving geeft een korte impressie. Twynstra Gudde heeft deze kansensessie voorbereid en begeleid.

kansensessie_rode_loper.pdf

Reageer