Erik Jan Rouwenhorst over strategisch projectmanagement op BouwregieNetwerk-TV | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Erik Jan Rouwenhorst over strategisch projectmanagement op BouwregieNetwerk-TV

Erik Jan Rouwenhorst, managing partner van de adviesgroep Huisvesting, Vastgoed en Facility Management van Twynstra Gudde, vertelt op BouwregieNetwerk-TV wat van deelnemers aan het BouwregieNetwerk verwacht mag worden. Daarnaast over actuele trends rondom strategisch projectmanagement en het verschil tussen het succes van het project en het succes van de projectmanager.

Twynstra Gudde neemt deel aan het BouwregieNetwerk. Een initiatief van private partijen en publieke spelers met een reputatie op gebied van projectmanagement. Met als doel om kennisdeling te faciliteren rondom strategisch projectmanagement. En om opdrachtgevers terzijde te staan bij het inventariseren van kansen rondom (ver)bouw van projecten in de gebouwde omgeving.

“Het succes van het project moet bijdragen aan de doelen van de opdrachtgever en dat vraagt vaak méér dan alleen projectmanagement.”

Erik Jan Rouwenhorst

Erik Jan Rouwenhorst legt in het interview onder andere uit wat van deelnemers aan het BouwregieNetwerk verwacht mag worden en welke meerwaarde dit heeft voor opdrachtgevers. Niet alleen door met de juiste persoon de juiste projecten te managen. Maar ook door kennis en ervaring te bieden op alle aspecten die een belangrijke rol spelen naast de methode van projectmanagement zoals kosten, installatieadvies en wet en regelgeving. Bekijk het volledige interview.

U vindt hier: meer informatie over het BouwregieNetwerk.

Reageer