Social design Binnen jouw organisatie met social design aan de slag

Wij geven opleidingen en trainingen. We inspireren de mensen in je organisatie om zelf met social design nieuwe resultaten te boeken.

Wij geven opleidingen en trainingen. We inspireren de mensen in je organisatie om zelf met social design nieuwe resultaten te boeken.


Laat je inspireren

Misschien heb je al eens kennis gemaakt met social design. Misschien heb je alleen de term horen rondzingen. Tijdens een inspiratiebijeenkomst laten we graag zien wat social design voor jouw organisatie kan betekenen. We hebben tien jaar ervaring met social design en we beschikken over een track record bij alle grote maatschappelijke transitieopgaven. We kunnen je inspireren met voorbeelden in vrijwel iedere sector.

Stap voor stap zelf aan de slag

Ga je zelf met social design aan de slag? Dan kunnen we je stap voor stap op weg helpen. We leren je op een uitnodigende manier kijken en denken als een designer. Je ontdekt hoe je samen met eindgebruikers in een open en onderzoekend proces komt tot vernieuwende oplossingen. De formulering van de onderzoeksvraag, empathisch onderzoek, conceptontwikkeling, prototyping en implementatie. We organiseren één- en meerdaagse trainingen en we coachen je bij actuele opgaven.

Verankeren binnen je organisatie

Social design is een andere manier van werken. Dat heeft ook consequenties van de structuur van je organisatie. Soms staan bestaande methoden, instrumenten en culturele patronen een impactvolle inbedding van social design in de weg. Dan helpen we je om de ontwerpende ruimte binnen de primaire processen van je organisatie te vergroten.

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.