TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

    Waar wij aan werken

    Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

    Wie we zijn

    Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

    ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

    Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

    Recente vacatures

    Executive search

    Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

    Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

    Solliciteer nu
    Aanbesteden en contracteren

    Jurist

    Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

    Solliciteer nu

    Assetmanagement Beter samenwerken

    Wat doe je met gebruikers en omgevingspartijen die eisen stellen aan je assetmanagement? En hoe beslis je of er maatregelen nodig zijn? Met een goede contextanalyse weet je waar je aan toe bent.

     

    Omgevingspartijen willen dat de infrastructuur hun stad goed bereikbaar maakt. Gebruikers willen dat hun corporatie op tijd hun woning onderhoudt. En bezoekers stellen eisen aan de kwaliteit en sfeer van een ziekenhuis of een bibliotheek. Veel mensen ‘vinden iets’ van het beheer en onderhoud van je assets. Maar… wat doe je daarmee? Omgevingsmanagement helpt om de verschillende belangen inzichtelijk te krijgen. Zo onderbouw je de uitvoering van je beleid beter en maak je het effectiever. Daarnaast versterk je het draagvlak.

    Wat je van ons krijgt:

    • Contextanalyse: welke eisen stellen externe partijen aan beheer en onderhoud.
    • Strategisch plan: welke maatregelen zijn nodig om de doelen te halen.

    Werken aan meer draagvlak met een strategisch plan

    We helpen ook bij het opstellen van een strategisch plan en de in te zetten communicatie. Omgevingspartijen krijgen een terugkoppeling van wat er met hun input gebeurt. In de loop van het traject zoom je steeds scherper in op de effecten en risico’s van maatregelen voor de omgeving. Per maatregel krijg je een verantwoording in een omgevingsmanagementplan en een communicatieplan. Zo werk je intern en extern aan een steeds sterker draagvlak.

    Samenwerking met andere beheerders

    In jouw omgeving zijn meer beheerders van assets. Samenwerken ligt voor de hand. Maar hoe organiseer je dit? En wat komt er - inhoudelijk en organisatorisch - bij kijken? Met omgevingsmanagement breng je de mogelijkheden in beeld: op basis van een verkenning helpen wij je samenwerkingsafspraken concreet te maken, gezamenlijke doelen te stellen en processen en teams te integreren. Met integrale vastgoedsturing helpen we de middelen efficiënt in te zetten en verbeteren we de  kwaliteit voor de huurder. 

    Van verkenning tot en met implementatie: met onze ruime ervaring kunnen wij de samenwerking volledig voor je organiseren. Zo benut je beter je kansen.

    Door vanuit strategische doelstellingen te werken aan assetmanagement, is een integrale afweging mogelijk. Wij hebben een whitepaper geschreven over onze aanpak.
    Download Whitepaper

    Transitie naar circulaire economie

    In een circulaire economie wordt afval gebruikt als grondstof. De Nederlandse overheid heeft als doel om in 2050 volledig circulair te zijn. De huidige bouwindustrie speelt hier een grote rol in. Bijna de helft van alle gevraagde bouwstoffen gaat naar de bouw- en sloopindustrie, die samen goed zijn voor ruim 23 miljoen ton aan afval per jaar. TwynstraGudde werkt voor organisaties in de grond-, weg- waterbouw- en vastgoedsector om de transitie naar een circulaire economie te maken. Is de omgeving waar jij mee samenwerkt klaar om jou te helpen om volledig circulair te zijn? Lees meer over onze aanpak.

    Neem contact op met

    Alle mensen

    Neem contact op met

    Alle mensen