Bedrijfsleven | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Bedrijfsleven

Door de crisis kampen bedrijven met klantenverlies, toegenomen concurrentie en minder personeel. Wij helpen u de opwaartse lijn weer te vinden; via innovatie, door verrassende samenwerkingsvormen en door uw relatie met klanten te hernieuwen. Uw organisatie krijgt nieuwe energie en kan weer kan groeien. 

Veiligheid & crisismanagement

U heeft de ambitie om slagvaardig op te treden tijdens een crisis. Dat vraagt om een gedegen voorbereiding van uw medewerkers en leidinggevenden. Met een ontwerp op maat en goed gekozen interventies leggen wij een fundament voor inrichting en ontwikkeling van uw crisisorganisatie. Daarmee zijn uw organisatie en medewerkers voorbereid op een toekomstige crisissituatie.

Lees verder

Energie

Het realiseren van energieprojecten is een complexe puzzel. Successen realiseren kan alleen als partijen met uiteenlopende belangen de handen ineen weten te slaan. De energietransitie vraagt om georganiseerd samenwerken. Maar hoe en met wie? Hoe gaat u om met betrokken partijen? Daar schakelt u onze adviseurs voor in.

Lees verder

Farma

Binnen de farmaceutische industrie is de trend om zich steeds meer op een totaalproduct en -dienst te richten. Niet alleen pillen verkopen, maar uw klanten service verlenen. Product, plaats, prijs en promotie zijn vervangen door klantoplossingen, het effect van uw product op de genezing, het gemak voor de patiënt, en communicatie en interactie.

Lees verder

Financiële dienstverlening

Banken en verzekeraars staan in het middelpunt van de belangstelling. Politiek en klanten eisen transparantie en klantgerichtheid. U moet voldoen aan veranderende wet- en regelgeving. Onze adviseurs ondersteunen uw organisatie om de basis terug te vinden. Waar het werkelijk om draait. 

Lees verder

Industrie

Uw bestaande business verbeteren en samen met u nieuwe business creëren; de fitheid en slagkracht van uw organisatie vergroten; specifiek project- en programmamanagement uitvoeren. Dat is een greep uit het dienstenpakket dat wij u aanbieden. Wij combineren diepgaande kennis van de inhoud van uw sector met jarenlange praktijkervaring.

Lees verder

Cases

Een kostenverlagend procesmodel

Onze adviseurs ontwikkelden een corporate procesmodel ter ondersteuning van een ingewikkeld fusietraject waar verzekeraar UVIT (nu VGZ) mee bezig was.

Lees de case

Wizard

Martijn Jansen

Senior partner

Neem contact op

Vind de expert in uw markt