Financieel management Alles (financieel) verantwoord organiseren

Heb je een goed en solide ruimtelijk plan en wil je het nu verantwoord georganiseerd krijgen? Dan helpen wij je aan een uitgebreid netwerk en aan creatieve manieren om je project te realiseren.

Bij gebiedsontwikkeling hoef je niet meteen zelf volledig risicodragend te ontwikkelen. Er zijn ook andere manieren om een plan gerealiseerd te krijgen. Zo adviseren wij grootgrondbezitters - zoals zorgpartijen en gemeenten - bij de ontwikkeling van hun grondposities en welke ontwikkelstrategie ze het beste kunnen toepassen. Met een verantwoord plan helpen wij je de strategie op je voorkeuren af te stemmen. Jij bepaalt de sturing en het risicoprofiel. Zodat het plan naadloos op je wensen aansluit.

Solide onderbouwing en uitwerking

Daarnaast kun je ons het financiële deel van deze projecten laten managen. Denk hierbij aan de hele financiële aansturing om de businesscase of grondexploitatie actueel te houden, maar ook aan het afleggen van verantwoording aan bestuurders en toezichthouders. Het resultaat is dat je het plan op een verantwoorde manier financieel onderbouwt, uitwerkt én realiseert.

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.