Actueel | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Actueel

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Twynstra Gudde krijgt nieuwe baas voor één dag

16-01-2018

Op 25 januari 2018 neemt Anouk Vergeer – Vmbo-leerling -voor één dag de stoel over van Ageeth Telleman, managing partner Overheid & Organisatie van Twynstra Gudde. Dit in het kader van het project Baas van Morgen van JINC. Anouk doet deze dag onderzoek naar het vraagstuk ‘Wat is duurzaamheid en hoe kan dit een plek krijgen binnen de adviesgroep Overheid & Organisatie?’

Maastricht School of Management benoemt Dennis Christmas tot Senior Lecturer en Head of Healthcare Innovation

16-01-2018

Per 1 januari 2018 is Dennis Christmas benoemd tot Senior Lecturer en Head of Healthcare Innovation van de Maastricht School of Management (MSM). Dennis blijft werkzaam bij organisatieadviesbureau Twynstra Gudde, als directeur Zorg.

Nederland adviseert over realisatiefase Waterfront Toronto

19-12-2017

Op initiatief van het Nederlandse Consulaat en Waterfront Toronto – de uitvoerende organisatie - heeft onder leiding van Rijkswaterstaat een Nederlands team met experts van Rijkswaterstaat Ruimte voor de Rivier , Twynstra Gudde en P2 in december 2017 advies gegeven over de programma-aansturing van de realisatiefase van Port Lands Flood Protection Project. Dit vond plaats van 4 t/m 8 december 2017 in Toronto, Canada.

Slimme overheid is flexibel én in ‘control’

11-12-2017

Passend bij de verandering naar een netwerksamenleving werkt de overheid steeds meer samen met verschillende mensen en organisaties. Dat vereist van ambtenaren nieuwe competenties en een andere benadering van samenwerken. Dit leidt tot spanningen. Ten onrechte worden deze spanningen vaak als negatief gezien.