Actueel

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Peter Ruigrok geassocieerd adviseur Twynstra Gudde

16-11-2017

P.S.M. (Peter) Ruigrok is met ingang van november 2017 aan Twynstra Gudde verbonden als geassocieerd adviseur. Hij richt zich op governance-vraagstukken bij woningcorporaties.

Woningcorporaties Ruimtelijke ontwikkeling

Film 'Wie is de ander?'

06-11-2017

Twynstra Gudde wil diverser worden. Omdat wij geloven dat meer diversiteit zorgt voor een betere kwaliteit van ons advieswerk. Het belang van diversiteit & inclusie is door medewerkers zelf bij Twynstra Gudde op de agenda gezet. Maar wat is diversiteit precies, hoe zorgen we voor een inclusievere organisatie en tegen welke dilemma’s lopen we dan aan? Ook voor ons is het een zoektocht, waarbij we niet alle antwoorden hebben. Tijdens ons Nazomerevent zijn we deze zoektocht gestart.

Binnenkort verwacht: Canvas Omgevingsmanagement

06-11-2017

In tijden van nepnieuws, een gedigitaliseerde samenleving, een naderende Omgevingswet en allerlei bewegingen van onderop… Is er dan nog sprake van een toegevoegde waarde van omgevingsmanagement? Wij vinden van wel. In het nieuwe boek ‘Canvas Omgevingsmanagement’ geven Johanneke de Lint, Thijs Kraassenberg en Roelof Benthem aan de hand van voorbeelden aan hoe volgens hen professioneel omgevingsmanagement vorm moet krijgen. Reserveer nu een exemplaar van dit boek!

Marlies Krul-Seen maakt overstap van Twynstra Gudde naar Omgevingsdienst West-Holland

01-11-2017

Per 1 januari 2018 vertrekt Marlies Krul-Seen als partner bij Twynstra Gudde. Zij maakt de overstap naar de Omgevingsdienst West-Holland, waar zij directeur wordt.

Ruimtelijke ontwikkeling