Actueel | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Actueel

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Twynstra Gudde viert hoogste punt nieuwbouw hoofdkantoor in De Nieuwe Stad

11-01-2019

Op 11 januari 2019 hebben wij officieel het hoogste punt van ons nieuwe kantoor in De Nieuwe Stad gevierd. Naast onze eigen medewerkers waren ook de gemeente Amersfoort, projectontwikkelaar Schipper Bosch, de inwoners van De Nieuwe Stad en de aannemer, architect en leveranciers aanwezig. Duidelijk werd dat zowel de gemeente Amersfoort, De Nieuwe Stad als Twynstra Gudde dezelfde ambitie delen: ontmoeten en uitwisseling van kennis en creativiteit.

Joost Voerman vertrekt bij Twynstra Gudde

18-12-2018

Per 1 januari 2019 vertrekt Joost Voerman als directeur bij Twynstra Gudde. Voerman keert na zijn bestuurstermijn niet terug in de praktijk van ons bureau. Hij heeft besloten zijn hart te volgen en zet zijn carrière voort als zelfstandig bestuursadviseur, trainer en coach.

‘Leiderschap van de programmamanager’ helpt verschil te maken in doelgerichte opgaven

04-12-2018

Er is inmiddels veel gepubliceerd over de methodische kant van programmamanagement, maar veel minder over de rol en het leiderschap van de programmamanager. Met het boek ‘Leiderschap van de programmamanager’ vullen Björn Prevaas, Jo Bos en Helmuth Stoop die lacune op. Cruciaal, want de programmamanager maakt het verschil tussen succes en falen van programma’s.

In de finale van de RISNET challenge

27-11-2018

Hoe ziet risicomanagement in de bouw- en vastgoedsector er idealiter uit over 10 jaar? Deze vraag staat centraal in de RISNET challenge, een gezamenlijk initiatief van RISNET en het Bouwgenootschap. RISNET is het expertiseplatform voor (project-)risicomanagement en risicomanagers. Zij helpen elkaar bij het implementeren en toepassen van risicomanagement in de bouwsector.