Actueel | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Actueel

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Inspiratieavond 'Integrale Capaciteitsmanagement'

14-05-2019

Hoe houd je zicht op de zorgvraag, hoe voorkom je opnamestops en hoe zet je de beschikbare capaciteit zorgvuldig in? Ziekenhuizen worstelen er dagelijks mee. Tijdens onze laatste inspiratieavond stond daarom het thema ‘Integrale Capaciteitsmanagement’ (ICM) op het programma. Ditmaal met twee bevlogen gastsprekers en trekkers van ICM uit het OLVG, te Amsterdam.

Cure

‘Managen moet’ genomineerd voor Ooa Boek van het Jaar 2019

10-04-2019

Het boek ‘Managen moet’ van Martijn Jansen, partner bij Twynstra Gudde, is genomineerd voor de Ooa Boek van het jaar 2019. Naast dit boek staan nog 9 andere boeken op de nominatielijst.

Duurzaamheid bepaalt de blik van facilitair managers

20-03-2019

Facilitair managers zien duurzaamheid als het belangrijkste thema voor hun inkoopbeleid. Kosten spelen daarbij een ondergeschikte rol. In het facilitaire domein gaat – exclusief vastgoed – bijna 33,5 miljard euro om: 4,5% van het bruto binnenlands product. Dit is een stijging van 2,9% ten opzichte van de laatste meting in 2017.

Huisvesting en vastgoed

TwynstraGudde wint aanbesteding voor Coastal Zone Management project in Indonesië

06-02-2019

‘Met dit project hopen we echt bij te dragen aan de toekomst van Centraal Java. We zijn enorm blij dat we deze aanbesteding gewonnen hebben.’ Adviseur Susan Arts van de adviesgroep Water van TwynstraGudde klinkt tegelijk trots en enthousiast. Eind januari werd bekend dat een consortium bestaande uit ingenieursbureau Witteveen+Bos Indonesia, TwynstraGudde (leading partner), Akvo en de lokale Indonesische partner Bita opdracht heeft gekregen voor een aansprekend project op Java, in Indonesië. Susan: ‘We gaan de provincie Centraal Java helpen om zich de principes eigen te maken van Integrated Coastal Zone Management. Zodat ze dit over 2 jaar zelf kunnen toepassen.’