Executive Search Aanpak op maat

In samenspraak maken we een gedragen functieprofiel. Door co-creatie en een aanpak op maat vinden we de mensen die jouw organisatie nodig heeft.

Welke manager, bestuurder of toezichthouder je ook zoekt: iedere zoektocht is uniek. Soms is iemand nodig die met bevlogenheid de samenwerking tussen medewerkers verbetert. Of iemand die snel beschikbaar is, omdat er plotseling een vacature ontstaat. In andere situaties zoek je iemand die met kennis en visie de organisatie op een hoger plan brengt. Omdat iedere opgave uniek is, kan alleen een aanpak op maat tot resultaat leiden.

Co-creatie is cruciaal

In ons werk is co-creatie cruciaal. Jij kent als geen ander de uitdagingen en de problemen waar je voor staat. Onze adviseurs stellen daar hun sectorkennis en ervaring tegenover. Samen brengen we in beeld welke mensen jouw organisatie verder kunnen brengen. In overleg komen we tot een gedragen functieprofiel. Daarmee is een eenduidige en consistente afweging van kandidaten mogelijk.

Kandidaten die onze trots verdienen

Als het profiel helder is, gaan we op zoek in onze netwerken, databases en via diverse media. We maken een eerste selectie en dragen kandidaten voor die onze trots verdienen. Aangezien we samen de opgave hebben verkend, durven wij ook onverwacht en nieuw talent te presenteren. Weten wie je moet zoeken en vervolgens weten hoe je die vindt, daar zijn wij goed in. Als je instemt met een voordracht, kunnen we je adviseren over arbeidsvoorwaarden en contractvormen.

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.