Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau |

Actuele opleidingen

Workshop Leiderschap van de programmamanager

Inschrijven kan tot 18 maart: donderdagmiddag 28 maart van 13.00-17.00 uur

Je nam in de afgelopen jaren deel aan één van onze trainingen programmamanagement. In elk van die trainingen was ’Leiderschap van de programmamanager’ steeds een onderwerp. Dat heeft ons mede geïnspireerd om daar een boek over te schrijven en - na ruim twee jaar noeste arbeid - is het boek dan eindelijk klaar! Op donderdagmiddag 28 maart verzorgen we een workshop hierover. We nodigen je daar van harte voor uit.

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Eendaagse training Stap IN - Oriëntatie op jouw maatschappelijk leiderschap

Inschrijven kan tot 25 maart: maandag 8 april van 09.00-20.00 uur

Voel je de urgentie om maatschappelijk van betekenis te zijn? Om impact te hebben op de maatschappij? Als (programma)leider, in welke positie dan ook, ben je zelf verantwoordelijk om leiding te nemen en de maatschappelijke relevantie te vergroten. Dat vergt focus, eerlijkheid en het loslaten van overtuigingen. Zodat je op een andere manier kunt samenwerken, creëren en doen. Met de eendaagse training 'Oriëntatie op jouw maatschappelijk leiderschap' stap je in je eigen leiderschap en maatschappelijke relevantie.

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Incompany opleidingen op maat verzorgd

Al onze open opleidingen zijn ook voor uw organisatie incompany te verzorgen. Dit is interessant wanneer meerderde mensen uit uw organisatie een training willen volgen of wanneer u een specifieke groep medewerkers wilt ontwikkelen in een bepaalde expertise. Wij maken een opleiding dan helemaal op maat voor u.

Lees verder

Wizard

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact op

Vind de expert in uw markt

Cases