25 jaar Léon de Caluwé | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

25 jaar Léon de Caluwé

Dit jaar is Léon de Caluwé 25 jaar in dienst bij Twynstra Gudde. In deze 25 jaar heeft hij de vakgebieden veranderkunde, advieskunde en gaming binnen en buiten Twynstra Gudde tot een substantieel hoger niveau gebracht. Een gedenkwaardig jubileum dus, dat wij op 24 mei 2013 hebben gevierd met een exclusief jubileumcongres.

Tijdens dit congres hebben we de aanwezigen meegenomen in de wereld van de 3 vakgebieden van Léon de Caluwé. We hebben teruggeblikt op het verleden: hoe hebben de vakgebieden zich ontwikkeld, wat is tot stand gebracht en waar zitten belangrijke mijlpalen? We hebben ook vooruitgeblikt op de toekomst: hoe zien we deze, wat zijn trends en welke ontwikkelingen komen er aan? Deze terug- en vooruitblik is aangegeven door toonaangevende sprekers: Jaap Boonstra, Hans Vermaak, Richard D. Duke, Annemieke Stoppelenburg, Hans Andersson en Kim Grinwis.

Alle inzichten, discussies en bevindingen die tijdens het congres naar voren zijn gekomen hebben wij gebundeld in de publicatie ‘Als G.O.D. in adviesland’. Hierin geeft ook Léon de Caluwé zijn visie op het verleden en de toekomst van de 3 vakgebieden.

 

Expertises

Verandermanagement

Bekijk het verslag van het congres