Werk mee aan het werkboek ‘Werken met Leren Veranderen’ | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Werk mee aan het werkboek ‘Werken met Leren Veranderen’

‘Leren Veranderen’ is het handboek van Léon de Caluwé en Hans Vermaak. Het is een bestseller op het gebied van veranderkunde in Nederland en wordt gebruikt door managers, adviseurs en andere veranderaars, en is een vast onderdeel in tientallen opleidingen. Er wordt nu hard gewerkt aan een aanvullend werkboek ‘Werken met Leren Veranderen’. Hier kunt u uw bijdrage aan leveren!

De redactieleden van het werkboek, bestaande uit Hanna Boersema-Vermeer (adviseur organisatieontwikkeling Twynstra Gudde), Gertjan de Groot (docent Verandermanagement Hogeschool van Amsterdam), Léon de Caluwé (mede-auteur ‘Leren Veranderen’ en partner Twynstra Gudde), en Hans Vermaak (adviseur, docent en onderzoeker) verzamelen materiaal dat u als veranderaar of u als docent over veranderen helpt om het gedachtegoed toe te passen en/of anderen te helpen zich te ontwikkelen in het vak veranderkunde. Het werkboek biedt materiaal, werkvormen en korte theorieën voor docenten en veranderaars in de praktijk.

Werk mee!

Iedereen die een mooie werkvorm, oefening, case, reflectie, inspirerend verhaal of een interessante theorie heeft kan meewerken aan dit werkboek. U kunt uzelf aanmelden voor een gratis account op de online werkomgeving waarmee u uw bijdrage kunt insturen. De redactie beoordeelt uw bijdrage. Als deze geplaatst wordt, krijgt u ook toegang tot de werkvormen van andere co-creators.
De materialen die u kunt bijdragen zijn hulpmiddelen voor docenten en veranderaars om het gedachtegoed van Leren Veranderen toe te passen of over te dragen aan anderen. Het boek Leren Veranderen zelf staat centraal en is de spil. De materialen zijn geen vervangers voor het boek, wel een aanvulling en verrijking.

Meer informatie

Kijk op de site www.werkenmetlerenveranderen.nl voor meer informatie over het werkboek, hoe u hieraan kunt bijdragen en waar deze bijdrage aan moet voldoen.

Expertises

Verandermanagement

Hanna Boersema - Vermeer

Senior adviseur

Neem contact op