Blogs | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Blogs

Manon Ruijters

Maken van een eigen visie op leren?

12-08-2015
reageer
Manon Ruijters

Bent u op zoek naar een eigen visie op leren voor uw organisatie? Vraagt u zich af hoe die op een betekenisvolle manier te maken? Bent u bang dat u straks een mooie samenvatting heeft van trends en wenselijkheden, waar je niet op tégen kunt zijn, maar die ook niets 'doet'? Dan hopen we dat u contact opneemt. Niet omdat wij het zo goed weten allemaal, maar omdat het ons boeit en we met vallen en opstaan een aantal cruciale inzichten verzameld hebben, die we graag met u delen.

Organisatieontwikkeling
Manon Ruijters

Hoe staat het met professionele identiteit in uw organisatie?

11-06-2015
reageer
Manon Ruijters

Misschien roept de titel de hoop op, dat u op deze pagina antwoorden krijgt op deze vraag. Laten we dat meteen uit de lucht helpen. Wij zijn namelijk zelf op zoek naar die antwoorden en we zouden het enorm waarderen als u ons een stapje verder helpt!

Manon Ruijters

Kritiek op leerstijlen terecht?

24-04-2015
reageer
Manon Ruijters

Wat denk jij nu bij die kritiek op leerstijlen, Manon? Werkt het nu wel of niet? Niet raar dat die vraag mij gesteld wordt. Maar lastig reageren zonder concrete aanleiding. Het vraagstuk is te groot, te divers. Met een concrete casus of referentie in de hand is het gemakkelijker positie bepalen. In deze blog kijk ik mee naar zo'n onderzoek. Is die kritiek op leerstijlen nu terecht?

Onderwijs Rijksoverheid Leiderschapsontwikkeling
Manon Ruijters

Nieuw boek over professionele identiteit

31-03-2015
reageer
Manon Ruijters

De professionele werkelijkheid van professionals is enorm in beweging. Met ons nieuwe boek 'Je Binnenste Buiten, over professionele identiteit in organisaties' bieden wij professionals en organisaties van professionals houvast in de zoektocht naar de eigen kern.

Leiderschapsontwikkeling Organisatieontwikkeling