Design Thinking, als aanpak voor vernieuwing | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Design Thinking, als aanpak voor vernieuwing

Design Thinking is de aanpak waarmee ’s werelds beste ontwerpers tot innovatieve ideeën komen. Design thinking leidt tot verrassende resultaten: onverwachte inzichten, creatieve ideeën en 'unusual suspects' die een belangrijke rol vervullen. Tegelijkertijd is design thinking geen toeval: het proces is opgebouwd uit heldere stappen en er gelden duidelijke spelregels. In deze bijeenkomst nemen we u mee en hopen we u te inspireren om op zoek te gaan naar andere en nieuwe manieren van samenwerken en het winnen van vertrouwen.

Het is mogelijk om uw eigen praktijkcasus in te brengen. Na aanmelding zullen we u hierover nader informeren. Laat u verrassen en inspireren!

Uw docent

De training wordt verzorgd door André Schaminée. Hij is adviseur bij Twynstra Gudde en één van de oprichters van Is Ook (www.isook.nl) en de Gamechangers Studio (www.gamechangersstudio.nl). André verzorgde onlangs een minor op de Design Academy Eindhoven en geeft regelmatig gastcolleges bij gerenommeerde instituten zoals Neerlands Diep en de Wethoudersvereniging. In 2018 verschijnt van hem een boek over design thinking binnen de publieke sector.

Kosten voor deelname

De kosten voor deelname bedragen € 375,00,--. Wij brengen voor deze opleiding geen BTW in rekening. Twynstra Gudde  Opleidingen en Trainingen BV is CRKBO geregistreerd en kent BTW vrijstelling. Het bedrag is inclusief trainingsmateriaal en catering/verzorging gedurende de dag. De bijeenkomst wordt gehouden bij Twynstra Gudde in Amersfoort, Stationsplein 1.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 3 weken voor trainingsdatum kunt u kosteloos annuleren. Bij annulering van deelname korter dan drie weken, brengen wij het volledig bedrag in rekening.

Docenten

André Schaminée

adviseur

André Schaminée

Ik ben oprichter Is Ook. Is Ook brengt het vakmanschap van Twynstra Gudde en de creatieve kracht van vooraanstaande ontwerpers en beeldend kunstenaars bijeen. Ik geloof dat veel vraagstukken van deze tijd niet meer worden vlotgetrokken met een rapport. Samen met mijn netwerk van design thinkers, social designers en beeldend kunstenaars, ontwerp ik daarom wenkende perspectieven die mensen verleiden om in beweging te komen. Creativiteit die niet alleen inspireert en verwondert, maar die ook daadwerkelijk impact heeft!