Rianne de Jong | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Rianne de Jong

Adviseur Overheid en Organisatie

Als rasechte Friesin is de leidraad in mijn werk 'As `t net kin sa`t it moat, dan moat it mar sa`t it kin'. Dat wil zeggen: Met een positief kritische, nuchtere blik en beide benen op de grond ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om het gewenste resultaat te bereiken. Dit doe ik met name in de publieke sector, voornamelijk voor gemeenten, provincies en gerelateerde overheidsinstellingen.

About me

Mijn stijl kenmerkt zich door een (positief) kritische houding, enthousiasme, doelgerichtheid en de gedrevenheid om samen met de klant een vraag te onderzoeken, uit te werken en op te pakken.

Met mijn bedrijfs~en veranderkundige achtergrond houd ik mij in verschillende rollen graag bezig met:

  • project- en programmamanagement
  • organisatie-inrichting
  • fusietrajecten
  • bedrijfsvoeringgerichte vraagstukken

 

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Opleidingen

Masterclass gemeentelijke herindelingen

Woensdag 16 mei te Amersfoort - van 14.30-17.30 uur

Samenwerking, fusies en herindelingen zijn niet meer weg te denken uit het lokaal openbaar bestuur. Het zijn belangrijke instrumenten die worden ingezet om de kwaliteit van de dienstverlening te borgen, de bestuurskracht te versterken en/of (nieuwe) taken adequaat uit te voeren.

GemeentenProvincies en regio's VerandermanagementOrganisatieontwikkelingStrategievormingProjectmanagementSamenwerken Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Blogs

  • De gemeente als regionale samenwerkingspartner: (Be)sturen in tussenruimte

    09 maart 2018 Lees verder