Has Bakker | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Has Bakker

Adviseur

Geboren optimist en overtuigd generalist met een liefde voor het openbaar bestuur. In de afgelopen jaren heb ik gebouwd aan brede ervaring als adviseur, projectleider en programmasecretaris. Ik ga aan de slag met kennis van samenwerken tussen organisaties, participatievraagstukken, en stakeholder- en omgevingsmanagement. Ook heb ik ervaring opgedaan met het opzetten en uitvoeren van projecten en programma’s in publieke organisaties. Mijn opdrachtgevers zijn ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen en uitvoeringsorganisaties zoals Rijkswaterstaat en COA.

About me

Ik word gelukkig als ik werk aan complexe maatschappelijke vraagstukken. Vaak is dat wanneer binnen (de systeemwereld) en buiten (de leefomgeving) elkaar raken, wanneer verschillende organisaties met elkaar willen samenwerken, en wanneer een nieuwe organisatiestrategie vertaald moet worden naar de praktijk van alledag.

Gedreven, enthousiast en scherp zijn woorden die mij goed beschrijven. In opdrachten ga ik analytisch en initiatiefrijk te werk. Graag maak ik daarbij gebruik van de Mutual Gains Approach, waarin het draait om het verbinden van de belangen van alle betrokkenen. Ik haal er plezier uit met onze opdrachtgevers creatieve oplossingen te zoeken en te bouwen aan blijvende veranderingen. Persoonlijk contact en een gezonde dosis humor zijn belangrijk voor mij.

In bezit van een BA Internationale Betrekkingen en een MA Conflict Studies & Human Rights. Tijdens mijn masteropleiding liep ik stage bij de V.N. in New York. Na mijn studieperiode heb ik gewerkt als adviseur public affairs voor de brancheorganisatie Nederland ICT. Van 2012 tot en met 2015 was ik verbonden aan Adviestalent, het werk/leertraject van Twynstra Gudde.

Sinds april 2017 ben ik raadslid in de gemeente Utrecht.

Ik word gelukkig als ik werk aan complexe maatschappelijke vraagstukken.

Opleidingen

Masterclass Tweebenig samen werken - Naar succesvolle samenwerking in 3 stappen

start: donderdag en vrijdag 20-21 september, incl. avondprogramma en overnachting

Wil jij succesvoller worden in het samenwerken met andere partijen? Volg dan de masterclass Tweebenig samen werken van Twynstra Gudde! Dit is een vervolg op ons boek ‘Tweebenig samen werken’ dat in februari door Vakmedianet uitgegeven is.

SamenwerkenPubliek-Private Samenwerking Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Blogs

  • Hoe bouwen we aan een toekomst waar we graag in willen leven?

    25 september 2017 Lees verder
  • Begrijpen we elkaar nog wel? Drie coalitievormen van participatie

    05 mei 2017 Lees verder
  • Let's Talk About... Spanningen in Samenwerken

    15 maart 2017 Lees verder