Bote Scholtens | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Bote Scholtens

Adviseur

Ik begeleid organisaties bij het realiseren van hun ambities op gebied van bedrijfsvoering. In het voortraject als adviseur en tijdens de realisatiefase als projectmanager. Mijn opdrachtgevers zijn managers en directeuren bedrijfsvoering in de publieke en private sector.

About me

Tijdens mijn studies en het driejarig ontwikkeltraject van Twynstra Gudde bij Adviestalent heb ik brede expertise opgebouwd op gebied van bedrijfsvoeringvraagstukken. Ik ben een pragmatische aanpakker en doorgrond snel de context van opgaven waar mijn opdrachtgevers voor staan. Mijn ervaring als projectmanager in verschillende huisvestingstrajecten heeft mij daarnaast tot een overtuigende bruggenbouwer gemaakt. Mijn opvatting is dat iedereen waarde kan toevoegen, zolang je maar doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt.

Naast mijn opdrachten verdiep ik mij in trends rondom bedrijfsvoering en huisvesting. Zo doe ik onderzoek naar Het Nieuwe Werken en draag ik bij aan het tweejaarlijkse Facility Management Marktonderzoek van Twynstra Gudde en brancheorganisatie Facility Management Nederland. Verder ben ik een actieve wielrenner, Bourgondiër en lid van de activiteitencommissie van D66 Den Haag.

Ik ben een pragmatische aanpakker en doorgrond snel de context van nieuwe opdrachten.

Blogs

  • Zo werkt 'Vastgoed as a service'

    15 december 2017 Lees verder
  • Vastgoed as a service

    25 oktober 2017 Lees verder
  • Blog 5: Voeding en technologie als driver voor toegevoegde waarde

    24 april 2017 Lees verder