Ruimtelijke ontwikkeling

U wilt bepaalde gebieden ontwikkelen, maar weet dat dat in de huidige tijden een moeilijke opgave is. Woninglocaties en bedrijventerreinen verkopen zichzelf niet meer. Wij kennen creatieve manieren om de door u aangekochte gebieden tóch te ontwikkelen.

In een complexe omgeving gebieden ontwikkelen

Uw gemeente heeft grond aangekocht en wil het betreffende terrein ontwikkelen. Dat valt niet mee in deze tijd. Wij kennen nieuwe manieren om samen met belanghebbenden gebiedsontwikkeling vlot te trekken.

Lees verder

Het ontwikkelproces van een gebied managen

U staat voor de ingewikkelde opgave een bepaald gebied te ontwikkelen. De risico's zijn groot, het hele proces ingewikkeld en er zijn veel belangen in het spel. Wij helpen u om uw opgave tot een goed einde te brengen.

Lees verder

Gebiedsontwikkeling financieel mogelijk maken

U wilt uw gebiedsontwikkeling uiteraard financieel verantwoord insteken, het moet gewoon kloppen. Wij ondersteunen u van a tot z. Zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan.

Lees verder

Cases

Bedrijventerrein Delfweg – écht klantvolgend ontwikkelen

Met de ontwikkeling van bedrijventerrein Delfweg in Noordwijkerhout komt 8,6 hectare grond voor agrarische handel en export op de markt. Dit biedt bedrijven in de Bollenstreek de mogelijkheid om te groeien; iets wat voorheen niet mogelijk was. De eis van de eerste ondernemer was binnen een half jaar te kunnen starten met bouwen. Deze uitdaging is geslaagd, dat is pas écht klantvolgend ontwikkelen. En er zijn meer geïnteresseerden.

Lees de case

Wizard

Marco van Lente

Partner

Neem contact op

Vind de expert in uw markt