Energie

Het realiseren van energieprojecten in Nederland is een complexe puzzel. De energietransitie wordt alleen een succes als nu wordt gedaan wat nodig is voor morgen. Daarvoor moeten partijen met uiteenlopende belangen georganiseerd samenwerken. Maar hoe, en met wie? Hoe haalt u uw doelen op tijd en hoe gaat u om met alle betrokken partijen? Daar schakelt u onze adviseurs voor in. Zij excelleren in samenwerkingsvraagstukken en hebben ruime ervaring in het opzetten, organiseren en versnellen van energieprojecten.

Projectmanagement in Energieprojecten

De energietransitie leidt tot veel complexe projecten. Hoe realiseert u uw project op tijd, binnen budget en met een tevreden omgeving? Ons projectontwikkelingsmodel helpt uw stapsgewijs nu te doen wat nodig is voor morgen.

Lees verder

Professioneel belangenmanagement

Uw bedrijf wil een windpark realiseren of een nieuwe warmtetransportleiding aanleggen. Grote projecten met een forse impact op de omgeving. Draagvlak en ondersteuning zijn cruciaal voor het projectresultaat. Dankzij onze hulp kunt u doen wat nodig is voor morgen.

Lees verder

Innovatieve samenwerking als grote kans in energiesector

De opgaven van de energietransitie zijn complex. Om te nu te doen wat nodig is voor morgen, is samenwerking met ketenpartners en nieuwe partijen essentieel. Met het opzetten van publiek-private partnerships of strategische allianties hebben onze adviseurs ruime ervaring.

Lees verder

Cases

Leren van proeftuinen Intelligente Netten

Intelligente netten vormen een essentiële schakel in de toekomstige energievoorziening. In proeftuinen hebben diverse netbeheerders hiermee ervaring opgedaan. Op verzoek van branchevereniging Netbeheer Nederland heeft Twynstra Gudde de leerwinst opgehaald en toegankelijk gemaakt voor andere initiatiefnemers.

Lees de case

In-company training Strategisch Omgevingsmanagement

Twynstra Gudde biedt op verschillende manieren trainingen aan in Strategisch Omgevingsmanagement en Mutual Gains Approach, waaronder onze in-company trainingen.

Lees verder

Wizard

Guus van Leerdam

Senior adviseur

Neem contact op

Vind de expert in uw markt