Masterclass Professioneel vastgoedmanagement voor gemeenten - 8 februari 2018 | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Masterclass Professioneel vastgoedmanagement voor gemeenten - 8 februari 2018

08-02-2017

Het vak Gemeentelijke Vastgoedmanagement maakt een sterke ontwikkeling door. Inmiddels beschikken de meeste gemeenten wel over een eigen vastgoedafdeling, maar de kennis van de medewerkers op het gebied van vastgoedmanagement vraagt om aandacht. Dit blijkt ook uit de rondgang langs circa veertig gemeenten, die Twynstra Gudde in 2017 maakte samen met Bouwstenen voor Sociaal.

Om gericht te werken aan vastgoedmanagement moet scherp in beeld zijn wat de actuele opgave is voor de vastgoedorganisatie. Twynstra Gudde gebruikt daarvoor het Volwassenheidsmodel Gemeentelijk Vastgoed.

Programma

Tijdens de masterclass wordt aan de hand van een praktijkcasus (een grote gemeente in Nederland) getoond hoe het Volwassenheidsmodel werkt en hoe de actuele organisatieopgave voor een vastgoedafdeling wordt bepaald. Het doel is dat meerdere gemeenten in deze bijeenkomst van elkaars recente verbeteracties kunnen leren.

Datum: 8 februari 2018

De masterclass is bestemd voor: gemeenten

Kosten: gratis

Trainers: Wicher Schönau en Jeroen Tazelaar

Inschrijven