Cases | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Cases

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

High Tech Campus Akzo Nobel

Aan de IJssel te Deventer werd in 1838 gestart met de productie van peroxiden voor het bleken van meel want witbrood moest ook echt wit zijn, en niet grijs of grauw. Bijna 200 jaar later is de productie van peroxiden naar Mexico verplaatst en sluit het 9 hectare grote fabriekscomplex van AkzoNobel.

Ruimtelijke ontwikkeling

Eerste stap naar zero emissie veerponten

Nederland kent meer dan 300 veerponten. Twynstra Gudde heeft in samenspraak met scheepsbouwers, leveranciers, exploitanten, overheden en brancheorganisaties de mogelijkheden van batterij-elektrische en brandstof-elektrische aandrijving in beeld gebracht.

Mobiliteit en infrastructuur Publiek-Private Samenwerking

Kijkrichtingen voor de omgevingsvisie van Doetinchem

Hoe start je als gemeente met het maken van een omgevingsvisie? Gemeente Doetinchem koos om te starten met een multidisciplinair team - deels intern, deels extern - om de contouren en sturende principes van de omgevingsvisie te ontwikkelen.

Ruimtelijke ontwikkeling

Juridisch advies nieuwbouw Erasmus MC Rotterdam

Bij de nieuwbouw van het Erasmus MC in Rotterdam ontstond een verschil van inzicht over de kwaliteit van de vloer van de Passage, die verschillende gebouwdelen verbindt. Twynstra Gudde heeft geadviseerd hoe de partijen met behoud van de goede samenwerking tot een oplossing konden komen.

Cure Aanbesteden en contracteren