Actueel

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

‘Volumenormen in de zorg zijn arbitrair’

17-10-2017

Hoe vaker ziekenhuizen operaties doen, hoe beter de kwaliteit van zorg wordt. Maar waarom dat zo is, begrijpt niemand echt goed. ‘De afkappunten voor volumenormen zijn arbitrair’, zegt Roos Mesman, senior adviseur Zorg Twynstra Gudde. Zij promoveerde vrijdag 13 oktober bij de Universiteit van Tilburg op het behandelvolume als kwaliteitscriterium. Zorgvisie interviewde Roos Mesman hierover.

A Modern Approach for Managing High Water Levels in the Netherlands

12-10-2017

The Northeastern University of Boston and the SAGE* Program invite you to join the webinar on October 18th on large climate adaptation programs in the Netherlands.

Water

Brede invulling adviseurs Is Ook aan programma Dutch Design Week

09-10-2017

Van 21 t/m 29 oktober vindt in Eindhoven de Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa. Tijdens deze DDW kunnen bezoekers met eigen ogen zien hoe de wereld van morgen vandaag al in de maak is. Slimme oplossingen en inventief ontwerp bieden nieuwe perspectieven. Verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad vinden tentoonstellingen, lezingen, netwerkbijeenkomsten, debatten etc. plaats. De adviseurs van Is Ook (Twynstra Gudde) leveren hier op verschillende onderdelen een belangrijke bijdrage aan.

Concept Pim Meijer wint 'Battle of Concepts' - ministerie van BZK

06-10-2017

Democratie is belangrijk, het geeft burgers een stem en invloed om het land, of jouw gemeente, een bepaalde richting op te sturen. Alleen denken we bij stemmen en politiek voornamelijk aan de landelijke politiek, het formeren van een regering en de debatten in de Tweede Kamer. Maar hoe vaak denk jij aan jouw eigen gemeente als het gaat over politiek? En hoe kunnen we twintigers en dertigers meer betrekken bij de gemeentepolitiek?