Actuele opleidingen

Training Programmamanagement

1-2 februari en 1 maart 2016

In deze training reiken wij u de essenties van programmamanagement aan. Daarbij besteden we aandacht aan de (inter)menselijke kant én de methodische kant van programma’s. Hiermee bent u beter in staat uw programma in de volle breedte goed neer te zetten.

Bekijk opleiding

Opleidingen

Effectief samenwerken, Zoek de grens op!

11-12 februari 2016

De huidige complexe maatschappelijke opgaven vragen om samenwerking tussen publieke, maatschappelijke en private actoren. Twynstra Gudde onderscheidt hierbij drie verschillende soorten coalities met elk andere karakteristieken, werkwijzen en rollen: besluitvormingsgerichte coalities, samenwerkingsgerichte coalities en netwerkgerichte coalities. Dit ‘Spectrum van Coalitievorming’ geeft houvast bij het werken op het grensvlak tussen bestaande organisaties en nieuwe netwerken.

Samenwerken Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Incompany opleidingen op maat verzorgd

Al onze open opleidingen zijn ook voor uw organisatie incompany te verzorgen. Dit is interessant wanneer meerderde mensen uit uw organisatie een training willen volgen of wanneer u een specifieke groep medewerkers wilt ontwikkelen in een bepaalde expertise. Wij maken een opleiding dan helemaal op maat voor u.

Lees verder

Wizard

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact op

Vind de expert in uw markt

Cases