Actuele opleidingen

Training Grip op samenwerken

2-3 februari 2015

De huidige complexe maatschappelijke opgaven vragen om samenwerking tussen publieke, maatschappelijke en private actoren. Twynstra Gudde onderscheidt hierbij drie verschillende soorten coalities met elk andere karakteristieken, werkwijzen en rollen: besluitvormingsgerichte coalities, samenwerkingsgerichte coalities en netwerkgerichte coalities. Dit ‘Spectrum van Coalitievorming’ geeft houvast bij het werken op het grensvlak tussen bestaande organisaties en nieuwe netwerken.

Samenwerken Bekijk opleiding

Opleidingen

Masterclass Maatschappelijk Vastgoed – Uitbesteden van vastgoedtaken

12 februari - Aanmelden kan nog ...!

Maatschappelijk vastgoed staat op de bestuurlijke agenda. Gemeenten zijn zich bewust van de waarde van hun vastgoed als middel om beleidsdoelen te realiseren. Toch is vastgoed slechts een middel en vanuit een kerntakendiscussie komt de afweging om taken uit te besteden.

Huisvesting en vastgoed Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Incompany opleidingen op maat verzorgd

Al onze open opleidingen zijn ook voor uw organisatie incompany te verzorgen. Dit is interessant wanneer meerderde mensen uit uw organisatie een training willen volgen of wanneer u een specifieke groep medewerkers wilt ontwikkelen in een bepaalde expertise. Wij maken een opleiding dan helemaal op maat voor u.

Lees verder

Wizard

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact op

Vind de expert in uw markt

Cases