Actuele opleidingen

Denkend aan Holland: opleiding voor waterschapsbestuurders

Start 2 september!

Aan het begin van de nieuwe bestuursperiode hebt u vast uw eigen vergezicht over de resultaten die u de komende jaren wilt behalen. U hebt uw onderwerpen waar u zich als bestuurder voor wilt inzetten. En dat in een periode waarin de discussie leeft over de rolinvulling en verantwoordelijkheden van besturen en toezichthouders. Het roept de vraag op of besturen toegerust zijn op een functioneren dat past binnen de huidige maatschappelijke context.

Water Bekijk opleiding

Opleidingen

Masterclass Sturen op maatschappelijk rendement

17 september en 1 oktober

Eind vorig jaar hebben CorporatieNL en Twynstra Gudde een enquête onder corporaties uitgezet met als thema: Woningcorporaties in het toekomstig woonlandschap. Een van de opvallende uitkomsten daaruit is dat woningcorporaties het inzichtelijk maken van hun maatschappelijke bijdrage – naast het financiële rendement - als een belangrijke opgave zien voor de komende jaren. Maar – zo geven ze aan - bijna de helft van alle woningcorporaties heeft geen idee hoe ze dat moeten doen. De masterclass Sturen op Maatschappelijk Rendement draagt bij aan het grip krijgen op de aanwending van maatschappelijke investeringen en de effecten hiervan.

Woningcorporaties Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Incompany opleidingen op maat verzorgd

Al onze open opleidingen zijn ook voor uw organisatie incompany te verzorgen. Dit is interessant wanneer meerderde mensen uit uw organisatie een training willen volgen of wanneer u een specifieke groep medewerkers wilt ontwikkelen in een bepaalde expertise. Wij maken een opleiding dan helemaal op maat voor u.

Lees verder

Wizard

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact op

Vind de expert in uw markt

Cases