Actuele opleidingen

Masterclass Verandermanagement

nog een paar plaatsen vrij: do. 26 en vrijdag 27 november (incl. avond 26 november)

Veranderingen zijn in alle organisaties aan de orde van de dag. Reorganisaties, integratie van bedrijfsonderdelen, efficiencyprogramma's en professionaliseringsprogramma's buitelen over elkaar heen. Ze hebben allemaal te maken met het veranderen van de organisatie. Bent u als (programma)manager of adviseur betrokken bij een dergelijke verandering? Dan reikt onze masterclass u de helpende hand.

Bekijk opleiding

Opleidingen

Tweedaagse training Strategisch Omgevingsmanagement (SOM)

26-27 november 2015 - deze training is vol, nieuwe data 21-22 april 2016

In deze tweedaagse training maakt u kennis met de principes van Strategisch Omgevingsmanagement (SOM). U versterkt uw kennis en vaardigheden om effectiever te werken in een omgeving met veel stakeholders en uiteenlopende belangen. In de training is aandacht voor theorie, praktijk, oefening en intervisie. Hiermee vergroot u uw handelingsrepertoire en bent u in staat SOM in uw eigen opgave toe te passen.

Strategisch omgevingsmanagementProgrammamanagement Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Incompany opleidingen op maat verzorgd

Al onze open opleidingen zijn ook voor uw organisatie incompany te verzorgen. Dit is interessant wanneer meerderde mensen uit uw organisatie een training willen volgen of wanneer u een specifieke groep medewerkers wilt ontwikkelen in een bepaalde expertise. Wij maken een opleiding dan helemaal op maat voor u.

Lees verder

Wizard

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact op

Vind de expert in uw markt

Cases